Tall Ship Races 2018

Tall Ship Races 2018 | Geld inzamelen
 
 
Tall Ship Races 2018 Fenna de Vries

Hallo,
Mijn naam is Fenna de Vries, 15 jaar en woon in Joure. In juli 2018 zijn de internationale Tall ship races welke gehouden worden met als startplaats het Noorse Stavanger en als finish Harlingen heeft.
De Tall ship races hebben mede als doel internationale betrekkingen te stimuleren en samenwerking te optimaliseren. Veel jeugd uit diverse landen zullen deelnemen aan dit evenement waarbij het samenwerken in de breedste zin van het woord het belangrijkste is.
In het kader van Leeuwarden 2018 ( culturele hoofdstad) blijven alle schepen een aantal dagen in de haven van Harlingen en kunnen dan bezocht worden.

Op dit moment zit ik in de examenklas VMBO-T en heb naast school 2 grote passies; de Jeugd Dans Opleiding Friesland (JDOF) in Leeuwarden en zeilen, wat ik jaarlijks doe bij zeilschool “ de Veenhoop”.
Ik zou graag willen deelnemen aan dit evenement om zowel zelf meer kennis te krijgen van andere culturen, gebruiken en gewoontes, mezelf verder te ontwikkelen in algemene zin, Leeuwarden 2018 uit te dragen (Mienskip) en natuurlijk te genieten van deze onvergetelijke ervaring!

Logischerwijs zitten er ook kosten verbonden aan dit avontuur! Mijn taak/opdracht is om rond april 2018 het benodigde bedrag bij elkaar te hebben.
Alle bijdragen worden automatisch gestort op de rekening van Tall Ship Races waardoor er een transparante financiering plaatsvindt.

Bent u enthousiast geworden en wilt u een bijdrage leveren in de kosten, dan wil ik u vragen uw bijdrage te storten en mij zo op deze manier te steunen. 

Als tegenprestatie zal ik u regelmatig op de hoogte houden van mijn voorbereidingen, en een mooi verslag van de reis leveren op mijn facebook account: Fenna de Vries.

Ik wil u nu alvast hartelijk danken en hoop dat mijn missie mag slagen!

Met vriendelijke groet,

Fenna de Vries

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 15,00
Doel: € 1.149,00
1%

Deze actie is gesloten.