Talent van de Toekomst

Talent van de Toekomst | Geld inzamelen
 
 
Steun Stichting Kind te Paard, doneer voor Talent van de Toekomst !

Op 24 juni 2018 wordt voor de tweede keer het hippisch evenement ‘Talent van de Toekomst” georganiseerd door studenten van NHL Stenden hogeschool. Dit jaar vindt het plaats in Elim (Drenthe). Kind en paard staan hierbij centraal. Niet alleen willen we met dit evenement de jeugd in de paardensport stimuleren en voor hun deze sport toegankelijk maken, ook steunen we met de volledige opbrengst van deze dag Stichting Kind te Paard. Het programma van deze dag bestaat uit shows, clinics, concours, bixie, strodorp en entertainment.

Stichting Kind te Paard bevordert de ontwikkeling van kinderen door therapie met behulp van paarden, ook wel equitherapie genoemd. Bij Stichting Kind te Paard werken enthousiaste vrijwilligers die uw hulp heel erg nodig hebben, want alleen door donaties kan deze stichting blijven bestaan. Wat is er nou mooier dan een steentje bij te dragen aan die glimlach van deze kinderen?
De organisatie van ‘Talent van de Toekomst’ hoopt met uw hulp op een goede opbrengst van het evenement en zal deze met veel plezier volledig doneren aan Stichting kind te paard.

 

Steun Stichting Kind te Paard!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 70,00
Doel: € 1.000,00
7%

Deze actie is gesloten.