Tabatha moet aan haar hartzakje geopereerd worden

Tabatha moet aan haar hartzakje geopereerd worden | Geld inzamelen
 
 
Opvanghond Tabatha werd plotseling doodziek. Met hulp kunnen we haar verder helpen.

Tabatha is een extreem lieve, zachtaarige hond. Ze zat lang in het asiel omdat ze simpelweg over het hoofd werd gezien. Ze komt uit een asiel in Orihuela, vlak bij Alicante. In maart 2018 kwam ze in de opvang in Nederland. Ze was helemaal happy, tot ze opeens heel erg ziek werd. Gelukkig greep de dierenarts vakkundig in en redde net op tijd haar leven.

Er bleek heel veel vocht in het hartzakje te zitten. Dat is er direct uitgehaald. Er werd een onderzoek gedaan op tumoren en dat heeft ze gelukkig niet. Maar na overleg met een specialist heeft ze een operatie nodig. Ze gaan dan het hartzakje verwijderen, zodat dit niet weer gebeurd. Natuurlijk blijft Tabatha zo lang bij haar opvanggezin als nodig is. Maar om haar een gouden toekomst in een gouden mandje te geven hebben we hulp nodig. De verwachtte kosten zullen rond de €2000,- zijn. De slagingskans is groot, waarmee haar kans op een fijne toekomst ook groot is.

Christine Burgemeester
09-08-2018

En toen sloeg het noodlot toe. De dag voor de geplande operatie ging het helemaal mis. Arme Tabatha, ze was spaansbenouwd en ik bracht haar snachts naar ziekenhuis Gent. Het lieve beest bleef maar kwispelen, wat de dokters ook met haar deden. Er was een onverwachte complicatie. Bijna 2 liter vocht werd weggehaald bij haar longen. In overleg met de dierenarts in Spanje, Nederland en Belgie hebben we besloten om afscheid te nemen van dit verschrikkelijk lieve en mooie dier. Inmiddels is het even geleden, maar we missen haar nog steeds enorm.

Lieve donateurs van Tabatha, we zijn jullie zo dankbaar dat jullie haar dit hebben willen geven. We hebben echt gedaan wat we konden. Dank jullie wel voor deze enorme kans voor dit mooie dier. Ze had het zo enorm verdiend.


Christine Burgemeester
31-05-2018

De doneeracties is geslaagd! Gisteren is Tabatha voor een laatste controle naar haar reguliere dierenarts in Zoetermeer geweest. Morgen (vrijdag) breng ik haar naar Gent, daar gaat ze eerst naar de cardioloog. Komend weekend zal ze daar blijven en worden geobserveerd en maandag zal Tabatha worden geopereerd.

Ik wil iedereen die Tabatha heeft geholpen zo enorm bedanken!

Speciaal voor de donateurs heb ik een facebook pagina aangemaakt zodat jullie kunnen volgen waar de donaties aan uitgegeven worden:

https://www.facebook.com/Tabatha-zoekt-een-gouden-mandje-1456450384460469/?modal=admin_todo_tour

Ontzettend bedankt allemaal!

Christine


109 donaties
€ 2.070,00
Doel: € 2.000,00
103%

Deze actie is gesloten.