Taart voor Kids

Taart voor Kids | Geld inzamelen
 
 
Taart voor Kids bakt verjaardagstaarten voor kinderen die het niet breed hebben

Taart voor kids bakt verjaardagstaarten voor kinderen aangesloten bij de Voedselbank. Voor deze kinderen is een mooie zelf uitgekozen taart niet gewoon en mogen ze blij zijn als er al taart is. Daarom is Taart voor Kids opgestart en na 3 jaar, ruim 350 kinderen blij te hebben gemaakt, voegen wij nu 2 extra Voedselbanken toe aan ons gebied

Taart voor Kids doet dit op geheel vrijwillige basis en kwaliteit staat bovenaan. Steeds op zoek naar de juiste producten, maar voor een betere prijs door groter in te kopen. Zo zijn wij steeds op zoek naar een mooie prijs zo ook voor onze taartdozen die ook stevig moeten zijn i.v.m.  vervoer. Groter inkopen houd in een beter prijs, maar ook een grotere aanslag in 1 keer op onze bankrekening.

Het bestuur, die zich ook geheel belangeloos inzet en steeds op zoek is naar inkomsten, acties etc. en kan alle beetjes hulp gebruiken.

Het handelsmerk van een echte Taart voor kidstaart is een hoge goed gevulde Slagroomtaart, versierd met snoepjes op de taart die van de taart gepakt kunnen worden om later uit te delen aan de kids, denk hierbij aan bijv. chuppa chups lollie’s, grote spekken etc. Allemaal afgestemd op de leeftijd van de jarige job! Ondanks dat blijft de privacy van deze gezinnen gewaarborgd.

Onze wens is om meer kinderen blij te maken met zo'n mooie slagroomtaart. Daarom is onze regio in de afgelopen tijd flink gegroeid. Daarmee ook te kosten om ieder kind blijf te maken met een verse slagroomtaart. Met de opbrengst van deze doneeractie hopen wij onze regio nog verder te laten groeien!

Helpen jullie ook mee om hiervoor te zorgen?

Want ieder kind verdiend toch een taart op hun verjaardag!

Meer informatie is natuurlijk te vinden op onze website: www.taartvoorkids.nl
Afgelopen december is er een mooie reportage gemaakt van dat wat wij doen.
https://www.nhnieuws.nl/nieuws/258829/ieder-jaar-300-verjaardagstaarten-bakken-voor-kinderen-in-armoede

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
18 donaties
€ 320,00
Doel: € 1.000,00
32%

Deze actie is gesloten.