t Loons Kwartier in zwaar weer..

t Loons Kwartier in zwaar weer.. | Geld inzamelen
 
 

Steun ‘t Loons Kwartier!

Corona raakt de horeca hard.

Lieve inwoners van Loon op Zand en omgeving,

Er wordt op dit moment hard gewerkt om het hoofd boven water te houden in ‘t Loons Kwartier. Met liefde en volle ijver doen ze er op dit moment alles aan om de deuren open te kunnen houden van zowel de Cafetaria en het Café.

Op 2 januari van dit jaar deed Irmgard als trotse eigenaresse de deuren open van 't Loons Kwartier.

Als horecagelegenheid heeft ze er alles aan gedaan om te voldoen aan alle gestelde corona maatregelen, zodat u geheel volgens de regels had kunnen komen eten, samenzijn, elkaar zien. Met het vervroegd moeten sluiten, is er geen ontmoeten meer bij. Ze heeft het café moeten sluiten en deze laatste maatregelen treffen haar extra hard.

Met 13 jaar ervaring in de horeca op zak, na 13 jaar passievol werken bij ‘t Loons Kwartier, dan zou je toch denken dat ze een crisis wel de baas kan. Maar niet deze coronacrisis en het maatregelenpakket waarmee de horeca zo hard geraakt wordt. Het klopt dat er ook een helpende hand wordt uitgestoken naar de horeca sector, maar ze heeft de pech dat ze dit jaar gestart is.

Als startende ondernemer val je vaak buiten de boot bij veel van deze handreikingen en een andere passende oplossing is niet zomaar even geregeld. Het jaar is nog niet voorbij, terwijl ze niet eens een mooie ‘opening’ voor u heeft kunnen houden. Nu dreigt het voortijdig sluiten van de deuren. Iets dat ze niet kan en wil geloven, iets waar ze niet aan toe wil geven.

Lieve inwoners van Loon op Zand en omgeving,

Achter de schermen trekt ze alle registers open om er ook in 2022 en verder met ‘t Loons Kwartier voor u te zijn.

Om 't Loons Kwartier de komende tijd en hopelijk nog heel lang daarna draaiende te houden, is steun zeer gewenst. Deze iconische plek mag niet verloren gaan! 

Met vriendelijke groeten,

Bezorgde gasten van 't Loons Kwartier en Irmgard.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
41 donaties
€ 915,00