Symposium Zilveren Economie

Symposium Zilveren Economie | Geld inzamelen
 
 
Symposium Zilveren Economie Toegepaste Gerontologie

 

Symposium Zilveren Economie. De kansen die ouderen bieden voor ons allemaal!

De maatschappij is tegenwoordig vooral gericht op de jongeren. Om te voorkomen dat de oudere consumenten worden vergeten besteden wij dit symposium aandacht aan de zilveren economie. De zilveren economie is een begrip wat is geïntroduceerd om de kansen die de oudere samenleving biedt voor zowel werknemers, consumenten als ondernemers.

Wij, eerstejaarsstudenten van de opleiding Toegepaste Gerontologie aan de hogeschool Windesheim in Zwolle, organiseren het symposium Zilveren Economie op 14 juni 2018. Tijdens het symposium komen sprekers, studenten en verschillende workshops aan bod, waardoor de zilveren economie van verschillende kanten wordt bekeken. 

Om dit prachtige symposium te kunnen organiseren zitten er kosten aan verbonden. Hierbij kunt u ons helpen! Heeft u interesse in dit symposium en wilt u bijdragen aan het opzetten hiervan? U kunt door middel van een donatie op deze pagina bijdragen aan dit symposium. Alle donaties worden volledig gebruikt voor de organisatie van het symposium.

Voor updates en meer informatie zie onze Facebookpagina 'Symposium 'Zilveren economie' https://www.facebook.com/Symposium-Zilveren-Economie-641578692840671/ 

Voor het dagprogramma zie de foto onder het kopje 'foto's'Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 15,00

Deze actie is gesloten.