Symposium Friendship and Ageing

Symposium Friendship and Ageing | Geld inzamelen
 
 
Symposium Friendship and Aging. Ouder worden doe je samen!

Vriendschap is belangrijk in het leven, het is familie die je zelf hebt uitgekozen. Veranderen onze vriendschappen als we ouder worden? Krijgen vriendschappen een andere betekenis als we ouder zijn? En hoe zit het met liefde op de oude dag?

Wij, eerstejaarsstudenten van de opleiding toegepaste gerontologie aan de hogeschool Windesheim in Zwolle, organiseren het symposium Friendship & Ageing. Tijdens dit symposium zijn sprekers, maar ook de studenten zelf aan het woord. Op verschillende manieren kijken we naar vriendschap, liefde en veroudering.

Er komen echter de nodige kosten bij kijken om dit prachtige symposium te organiseren. Wij zijn druk bezig met de financiering hiervoor en ook u kunt ons hierin helpen. Heeft u interesse in dit symposium en wilt u daarbij bijdragen aan het opzetten hiervan? Dan kunt u op deze pagina een donatie doen. Alle donaties worden volledig gebruikt voor dit symposium. 

En natuurlijk bent u ook van harte welkom. Als u dit wilt dan kunt u op de onderstaande link klikken. Op deze pagina vindt u ook nog wat extra informatie en is er een mogelijkheid om u aan te melden voor het symposium. We hopen u ook te zien!
https://www.windesheim.nl/over-windesheim/agenda/2017/juni/symposium-friendship-ageing/

Alvast voor alle donaties: heel hartelijk bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 270,00

Deze actie is gesloten.