Surprise party voor Bob

Surprise party voor Bob | Geld inzamelen
 
 
Bob 30 jaar! Dat is een feestje waard!

Graag zou ik samen met jullie bob willen verassen met een soort 'surprise party' omdat hij 1 maart 30 jaar wordt. 

Dit kost natuurlijk wat centjes. En die heb ik niet zoveel, dus ik dacht : misschien kunnen we met z'n allen een kleine bijdrage leveren ipv een cadeautje voor zijn verjaardag. 

Wat ik van plan ben:

Bob weet zelf van niks, en het is ook de bedoeling dat bob die middag opgehaald word door iemand van ons met een smoesje - ik hoop dat een goeie vriend van Bob de creativiteit heeft om dit te bedenken:p

Het plan is om dit allemaal het weekend voor zijn verjaardag te doen. Hij denkt namelijk dat we zijn verjaardag tegelijk met die van ruben vieren op 4 maart. Maar als je 30 word! Gaan we dat natuurlijk niet even tussen de bedrijven door vieren :p:p

De datum is dan: 25 februari. 

Het plan voor die avond is dan met z'allen het hele huis versieren + gedeelte van de straat. Heel veel lekkers en goeie muziek. En met z'n allen bob opwachten. Ik dacht aan een uur of 17. 

Het leek mij leuk om met z'n allen te gaan eten bij ons thuis (een patatje oid). 

Kortom ik hoop dat jullie het allemaal een leuk idee vinden en mij willen helpen om bob een fantastische avond te bezorgen. 

PsPs ideeën en aanvullingen zijn welkom, vind ik alleen maar leuk!!!!

 

Oh ja, als er geloverblijft krijgt bob dit uiteraard in een envelopje ;)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 195,00

Deze actie is gesloten.