Surfboard reparaties in Beverwijk!

Surfboard reparaties in Beverwijk! | Geld inzamelen
 
 
DingRepairBeverwijk dé surfboard reparateur in Beverwijk.

Mijn naam is Otto Brons en op dit moment ben ik bezig met het opzetten van mijn Surfboard Reparatie werkplaats! Ik haal ontzettend veel plezier uit het opknappen en bouwen van surfboards en heb begin 2017 besloten om een ondernemingsplan te schrijven en mijn te richten op het opzetten van een surfboard reparatie bedrijf in Beverwijk. Tevens kunnen mensen bij mij een eigen board komen bouwen en kunnen er surf accessiores gekocht worden.

Om mijn werkplaats op de Parallelweg in Beverwijk te kunnen realiseren en om echt veel boards te kunnen repareren heb ik jullie hulp hard nodig!

Vanaf 1 september kan ik beginnen op deze nieuwe locatie. Hiervoor heb ik veel materiaal nodig om goed van start te kunnen gaan. Zo moet de werkplaats voorzien worden van verlichting, vloer, surfboard racks, reparatie materialen, computer bijnodigheden, inkoop van accessiores, blanks, elektrisch gereedschap en moet er natuurlijk huur worden betaald. Help mij om DingRepairBeverwijk van te grond te krijgen door mijn actie te steunen. Ik hoop een bedrag van minimaal 2000 euro op te kunnen halen voor 1 december 2017.

Ik wil graag een leuke sfeer creeëren in mijn nieuwe werkplaats waar iedereen welkom is voor koffie, fris, surf accessoires of vragen. Bij de officiele opening worden alle donateurs automatisch uitgenodigd en kan je je kapotte boards langsbrengen voor een 20% openingskorting!

Alvast bedankt voor je steun.

Jouw surfboard reparateur Otto Brons Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

14 donaties
€ 1.125,00
Doel: € 2.000,00
56%

Deze actie is gesloten.