Support my journey in helping children

Support my journey in helping children | Geld inzamelen
 
 
Help mij om mijn ervaring met het ondersteunen van mensen te vergroten.

Ik, Sanne wil graag een bijdrage leveren aan een mooiere wereld.11

Ik werk in het dagelijks leven al 2 dagen in de week op een zorgboerderij. Daar ondersteunen wij kinderen met gedragsproblemen en verstandelijke berperkingen. Ik heb hier een echt passie voor en geniet hier enorm van. ik hou ervan kinderen die je ziet leren, genieten en natuurlijk helemaal opbloeien. 

Ik wil deze liefde en gevoelens graag aan meerdere kinderen op de wereld geven. Daarom ga ik deze zomer op jongerenreis naar Afrika. Ik ga daar vrijwilligers werk doen. Wat precies, dat weet ik natuurlijk nog niet. Wat ik wel weet is dat ik een heleboel mensen blij ga maken. 

Ik ben nog jong, 15 jaar, ik kan nog veel leren en ik snak naar het in contact komen met heel veel verschillende culturen. Ik vind het belangrijk om vanuit verschillende perspectieven naar mensen te kunnen kijken, vandaar dat ik van plan ben om in de toekomst vrijwilligerswerk te gaan doen op alle werelddelen. 

Dit is mijn begin

Als tegenprestatie zal ik foto's maken van al mijn nieuwe ervaringen. Ik zal dit zoveel mogelijk met jullie delen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
27 donaties
€ 400,00
Doel: € 1.500,00
26%

Deze actie is gesloten.