Support De Goede Herderschool! | Geld inzamelen
 
 

Support De Goede Herderschool!

Kan de Goede Herderschool mede door uw steun dit jaar op schoolreis naar de Efteling ?

Elk jaar kijken de kinderen van deze basisschool enorm uit naar het schoolreisje dat aan het eind van ieder schooljaar gepland staat. Het gaat binnen deze school vaak om kinderen waarbij de ouders het niet al te breed hebben. Vorig jaar ging het schoolreisje naar Duinrel en daar hebben zij zich enorm vermaakt. Hoe leuk zou het zijn om deze kinderen een ervaring te geven die nog toffer is, namelijk de Efteling. Echter vallen dit soort uitjes niet binnen het budget van de school. Ik ga op zondag 5 April 2020 de Marathon van Rotterdam lopen waarbij ik geld inzamel voor het extra bedrag dat nodig is om de kinderen van de GHS een ervaring te geven die zij niet snel zullen vergeten. 

Wie ben ik en waarom organiseer ik dit? Check hiervoor mijn persoonlijke site: https://jessvandruten.wixsite.com/marathon-2020

Bij deze wil ik iedereen alvast heel erg bedanken voor zijn of haar steun! Alle beetjes zijn welkom. 

Het bedrag is inmiddels overschreden, maar zoals aangegeven op mijn persoonlijke site worden deze extra centen gebruikt om de verplichte ouderbijdrage naar beneden te brengen of om wat lekkers te geven aan die kids tijdens het schoolreisje. Ik ben nu al super trots op deze actie en zij worden hier heel blij van!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

35 donaties
€ 1.090,00
Doel: € 800,00
136%