Support a Supermama

Support a Supermama | Geld inzamelen
 
 
Ook supermama's hebben soms wat hulp nodig!

Lieve mensen! 

Als Hoofd Aller Supermama's kom ik regelmatig andere geweldige supermama's tegen. Één van hen is een goede vriendin van mij en ik wil het graag stiekem even over haar hebben. Mocht je haar herkennen uit mijn verhaaltje, dan vraag ik je haar niets hierover te vertellen, omdat het nog even een geheimpje moet blijven!

De dame in kwestie is mama van drie kleine kinderen (zes jaar en jonger) en staat er grotendeels alleen voor. De afgelopen jaren zijn heel pittig voor haar geweest, wat fysiek en mentaal veel impact op haar heeft gehad. Ze komt rond van een heel klein budget. Hoewel ze er soms hartstikke doorheen zit is ze super eerlijk, trouw, heeft ze verschrikkelijk veel humor, zet ze haar kinderen ALTIJD op de eerste plaats en wil ze er altijd voor anderen zijn.

Ik heb gewoon heel veel liefde en bewondering voor haar, en daarom deze actie. In de zomervakantie zijn zij én haar drie kinderen namelijk alle vier jarig. Ze gaan niet op vakantie en geld voor uitjes is er nauwelijks. Ik wil haar zo graag een hart onder de riem steken en haar helpen om de verjaardagen van haarzelf en de kinderen lekker te kunnen vieren, en misschien nog bij te dragen aan een toffe vakantie met iets meer ruimte voor leuke dingen.

Willen jullie helpen? Dit meisje verdient het zó! 

Groet, JiskaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 62,00

Deze actie is gesloten.