Superhero Matheo

Superhero Matheo | Geld inzamelen
 
 
Aandacht voor te vroeg geboren baby's

Ik ben de moeder van Matheo, hij is geboren op 4 augustus met 23 weken en heeft ondanks dat hij zo goed gevochten heeft het helaas niet gered.

Ik wil graag aandacht creëren voor te vroeg geboren kinderen. Dagelijks worden er 48 kinderen te vroeg geboren waarvan er 3 sterven en dit is teveel.

Zelf heb ik ook een hele zeldzame placenta afwijking genaamd Chronische Hystiocitaire Intervilositis (CHI). Hierdoor heb ik 50 tot 80 procent kans dat ik tijdens mijn volgende zwangerschap mijn kind kan kwijtraken of dat hij of zij te vroeg geboren wordt. Omdat deze afwijking pas bekend is is er geen tot nauwelijks informatie over. Er is medicatie op de markt voor vrouwen, maar dit geeft geen garantie en dit kost heel erg veel geld per behandeling.

Ik wil graag geld inzamelen voor het Sophia kinder ziekenhuis zodat er meer onderzoek gedaan kan worden en er uiteindelijk medicatie kan onstaan wat wel de garantie geeft dat de placenta werkt zoals zou moeten en uiteraard voor de kleine superhelden die in het ziekenhuis aan het vechten zijn voor hun leven.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 60,00

Deze actie is gesloten.