Studiefonds voor de kleine man

Studiefonds voor de kleine man | Geld inzamelen
 
 
Wij willen een klein jongetje helpen zijn toekomstdromen te realiseren

Vandaag is een kleine jongen (6 jaar) plotseling zijn vader verloren. Op Tweede Kerstdag zat iedereen nog gezellig aan het kerstdiner. Vier dagen later overlijdt de vader van de jongen aan de gevolgen van een operatie aan een hersentumor. Zelfs geen tijd gehad om afscheid van elkaar te nemen. De kleine jongen weet dat zijn vader dood is maar beseft nog niet helemaal wat dat betekent.

Iedereen is verdrietig en vol ongeloof. Hoe oneerlijk kan het leven zijn? Hoe moeten moeder en de kleine jongen nu samen verder? Naast het enorme verlies en het verdriet daarvan zijn er ook financiele gevolgen.

Daarom willen we heel graag proberen om via crowdfunding een bijdrage te kunnen leveren aan het studiefonds van deze kleine man. Om ervoor te zorgen dat hij een goede toekomst krijgt. Geef ajb gul!  

Liefs Sjoerd en Suus

Uit privacyoverwegingen maken wij geen gebruik van de afbeeldingen en namen van de betrokken person(en). Dit komt omdat wij deze actie volledig buiten het medeweten van de jongen en/of zijn moeder hebben opgezet. Wij doen dit omdat we hen een hart onder de riem willen steken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
28 donaties
€ 1.025,00
Doel: € 1.000,00
102%

Deze actie is gesloten.