Studiefonds Lauren 5 en Cato 3

Studiefonds Lauren 5 en Cato 3 | Geld inzamelen
 
 
Doneer aan Lauren en Cato voor Lotte haar dochters

UPDATE 11 NOVEMBER 2019: 

Lieve mensen,

Lotte is op 7 november overleden. Na en liefdevol afscheid van haar meiden, broers, zus en mijzelf is ze rustig in slaap gebracht. We missen haar, maar zijn ook opgelucht dat Lotte geen pijn meer heeft.

Onderstaande fundraising voor het studiefonds van Lauren en Cato hebben Lotte en wijzelf ontzettend gewaardeerd. Hiervoor bedanken we jullie nogmaals. Het was voor Lotte een geruststellende gedachte te weten dat voor Lauren en Cato hun toekomst geregeld is. 

Groeten,

Pieter

*** 

Bij Lotte (32) werd vorig jaar baarmoederhalskanker geconstateerd. De tumor werd met chemo en inwendige bestralingen bestreden. Het was een zware en pijnlijke behandeling. Een emotioneel zware en onzekere periode voor Lotte en haar man Pieter (37) en dochtertjes Lauren (5) Cato (3). De behandeling leek succesvol. Maar kort na het goede nieuws werden er uitzaaiingen ontdekt. Een agressieve vorm van kanker die niet te genezen is. Vreselijke nieuws voor Lotte, haar gezin, haar familie en vrienden. De vooruitzichten zijn slecht, de verwachtte levensduur niet lang. 

Wat zo knap is aan Lotte is dat ze ondanks al deze slechte vooruitzichten toch positief blijft. Hier kunnen een hoop mensen wat van leren. Ze denkt terug aan de fijne momenten in haar leven. Ze probeert het positieve uit deze situatie te benoemen, zoals de levenslessen die zij op dit moment leert. Ze waardeert haar familie, vrienden, kennissen en collega’s die haar allemaal willen helpen. Een kanjer, die zoveel beter verdient.

Lotte wil graag leuke herinneringen blijven maken met haar gezin tot het bittere einde. De centjes die overblijven worden voor het studiefonds van de kinderen en als bijdrage voor haar begrafenis gebruikt. Wij vragen wij u een donatie te doen. Dit jonge gezin kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Helpt u ons mee?

Alvast bedankt voor uw hulp namens de vrienden en familie van Lotte en haar gezin.

 18/2 Er zijn nog geen 24 uur verstreken sinds de doneeractie online is gegaan, maar er zijn nu al ontzettend veel donaties gedaan. Hartverwarmend voor de familie Hotke dat jullie hen allemaal zo steunen. Ontzettend bedankt!

19/2 De donaties blijven binnenkomen...van bekenden, vrienden van vrienden en anonieme gulle gevers. Wat fijn dat iedereen de familie Hotke zo steunt. Jullie hulp is een lichtpuntje in deze duisternis. Bedankt! 

25/2 Dat de familie Hotke een grote vrienden- en kenniskring heeft dat wisten we...maar de donaties komen uit alle hoeken en blijven nog steeds binnenkomen. Inmiddels is al meer dan 50% van het doelbedrag opgehaald. Hoe fijn is dat. Een grote zorg minder voor de familie. Zij zijn jullie intens dankbaar. 

27/2 De lieve berichten voor de familie Hotke zijn hartverwarmend. Het is een fijn gevoel om niet alleen te zijn in deze oneerlijke strijd...fijn dat er zoveel van jullie meeleven.

23/4 Het is een tijdje stil geweest. Lotte heeft een aantal intensieve behandelingen achter de rug en heeft de afgelopen en komende tijd ontzettend veel fijne uitstapjes met haar man en kinderen ingepland. Ze kunnen bewust van elkaar genieten zonder zich zorgen te hoeven maken over / te laten beperken door geld. En dat is allemaal dankzij jullie steun! 

10/6 De laatste maanden zijn Lotte en haar gezin veel bezig met het maken van mooie herinneringen. Op vakantie met elkaar en met familie en leuke uitstapjes met de kinderen. Dit moet tussen de chemokuren door. Deze volgen elkaar snel op en vragen lang herstel van Lotte haar lichaam. Het goede nieuws is dat de chemotherapie dusdanig aanslaat dat er voorlopig geen bestraling nodig is. Zonder jullie steun konden zij niet zo zorgeloos zo veel mooie herinneringen maken. Ze kunnen jullie niet vaak genoeg bedanken. 

27/9 Update. Gelukkig kan Lotte nog steeds mooie herinneringen maken met haar gezin ondanks de slechte berichten die zij de laatste tijd te verwerken kregen. Zo gingen ze samen op vakantie en maakten ze een ballonvaart. Gisteren trouwden Lotte en Pieter met hun twee dochters op het stadhuis in Rotterdam. Het was een prachtige dag die werd vastgelegd door het tv-programma Over Mijn Lijk, waar Lotte besloot aan deel te nemen. Doneren kan uiteraard nog steeds. Dit zal dienen voor de studiebeurs voor de meiden voor later. Bedankt. 

30/5 Helaas is na een intensieve periode met imuuntherapie de kanker weer actief. Lotte heeft veel nare complicaties en klachten van de behandeling en slaapt hierdoor veel. Maar stoer als ze is heeft ze nog steeds positieve momenten. Ze wil graag leuke dingen blijven doen met haar gezin.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1102 donaties
€ 38.070,00
Doel: € 40.000,00
95%