Studeren in Canada voor 5 maanden

Studeren in Canada voor 5 maanden | Geld inzamelen
 
 
Mijn wens is om te kunnen studeren in het buitenland begin volgend schooljaar.

Lieve mensen,

Voor mijn studie zou ik heel graag naar het buitenland gaan, en wel naar Canada! Als deze wens in vervulling gaat brengt mij dat: een ervaring die blijft voor het leven, verbetering van mijn Engels, onderwijs op topniveau, internationale contacten en vrienschappen (een uitgebreider netwerk), een bezoek aan het land waar ik al heel lang heel graag een keer heen wil en vooral veel zelfstandigheid. Ik zou graag naar McGill University (Quebec) willen. Deze universiteit staat in de top 20 beste universiteiten van de wereld. Dit bied mij dus ongelooflijke kansen!

Bovendien kan deze ervaring mij samen met het extra traject dat ik al volg naast mijn studie, onderscheiden van veel andere psychologie studenten. Dit zal mijn kans op een baan iets waarschijnlijker maken als ik afgestudeerd ben. Echter kan ik dit niet alleen financieren. De dealine om in te schrijven is voor 1 december al. Dus ik hoop voor die tijd samen met de donaties het geld bij elkaar gespaard te hebben.

Jij kan mij helpen deze wens in vervulling te laten gaan door te doneren en dit bericht te delen. Ik zou dit heel erg waarderen!

Wie weet kan ik dan over een jaar een kaartje naar je sturen vanuit Canada :).Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 805,00
Doel: € 6.500,00
12%

Deze actie is gesloten.