Studenten voor Leergeld

Studenten voor Leergeld | Geld inzamelen
 
 
Donatie voor Stichting Leergeld

Beste mensen,

Wij, eerstejaars studenten bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool, vragen uw aandacht voor het volgende:

Ook dit jaar zullen alle eerstejaars studenten bedrijfskunde zich tijdens hun eerste project inzetten voor een goed doel. Bij velen zal dit eerste project bekend staan als de OO, ofwel de onmogelijke opdracht. Hierbij is het de bedoeling om een opdracht die in eerste instantie onmogelijk lijkt toch tot een goed einde te brengen, waarbij creativiteit en ondernemerschap een grote rol spelen.

Het goede doel waar wij ons met z’n allen voor inzetten is dit jaar: Stichting Leergeld.

Een steeds grotere groep kinderen kan doordat hun ouders niet altijd over voldoende financiële middelen beschikken, meedoen aan activiteiten die voor andere leeftijdsgenootjes heel normaal zijn.

Leergeld Groningen e.o. ondersteunt door financiële hulp te verstrekken en/of door te bemiddelen/door te verwijzen waar noodzakelijk is. Hierdoor wordt geprobeerd te voorkomen dat kinderen uit armoedesituaties in een sociaal isolement terechtkomen.

Door de steun van Leergeld kunnen kinderen hun horizon vergroten. Sociale contacten maken, zich leren handhaven in een groep, leren winnen of verliezen, zomaar een paar voorbeelden die de ontwikkeling van een kind versterken.

Wilt u deze stichting nou ook steunen? Wij ook! Daarom vragen wij u om een kleine bijdrage voor de Stichting en dus voor de kinderen.

Het geld wat beschikbaar komt voor de kinderen gaat rechtstreeks naar het einddoel. Waardoor het zeker is dat het geld goed wordt gebruikt.

19 september a.s. stopt de actie en 20 september a.s. zal tijdens de Grande Finale aan de Hanze met totale bedrag bekend worden!

Wilt u meer informatie over het goede doel en onze opdracht? Kijk dan op onderstaande website:

http://www.studentenvoorleergeld.nl/

 

Wij willen u alvast hartelijk bedanken voor uw donatie!

__

Ymkje Dijkstra, Auke De Groot, Harold Hegen, Ayrton Helmers, Ashley Jagai, Tineke Ladru en Marcel MelchersEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
20 donaties
€ 125,00
Doel: € 750,00
16%

Deze actie is gesloten.