Studenten voor Franniez

Studenten voor Franniez | Geld inzamelen
 
 
Steun Franniez! Helpt u mee?

Goedendag, wij (Duuk, Isabel, Olaf, Ralf en Joost) zijn vijf enthousiaste studenten aan de Hogeschool Leiden. Wij zijn dit studiejaar begonnen met de opleiding Commerciele Economie. Voor ons allereerste project hebben wij de opdracht gekregen om geld in te zamelen voor het goede doel Franniez.

Voor ongeveer 80.000 chronisch zieke kinderen in Nederland zijn prikken, medicijnen, ziekenhuis-opnames en operaties de harde realiteit. Kinderen die eigenlijk zouden moeten spelen en leren zoeken houvast. Franniez biedt ze iets tastbaars dat laat zien wat de kinderen hebben doorstaan. De kinderen krijgen een spiraal die opgehangen of neergezet kan worden. Voor elke zware behandeling, maar ook voor een goede of slechte dagen krijgen de kinderen stickers met een bepaalde betekenis. Deze sticker kunnen de kinderen plakken op beide zijden van de een Franniez-trede. De "Franniez" geven kinderen, ouders, broertjes en zusjes, grootouders, dokters en verpleegkundigen aanknopingspunten om over de ziekte te praten. Bovendien zijn Franniez het tastbare bewijs hoe stoer kinderen zijn in hun kwetsbaarheid.


Wij hopen van harte dat u ons steunt bij het ophalen van geld voor dit goede doel. 

Elke kleine donatie is van grote waarde voor alle chronisch zieke kinderen in Nederland.

 


Heeft u vragen?


- Dan kunt u de Franniez website bezoeken: www.franniez.nl

- Onze Facebook pagina bezoeken: https://www.facebook.com/Studenten-voor-Franniez-238154566835101/?modal=admin_todo_tour

- Of een email sturen naar studentenvoorfranniez@gmail.com

 


Alvast enorm bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

40 donaties
€ 797,00
Doel: € 1.000,00
79%

Deze actie is gesloten.