Studenten hebben hulp nodig Escapetruck

Studenten hebben hulp nodig Escapetruck | Geld inzamelen
 
 
Studenten hebben hulp nodig Escapetruck

Ben jij ook zo’n fan van jezelf uitdagen, het maximale uit jezelf halen en het onmogelijke toch mogelijk maken? Lees dan snel verder want wij hebben uw hulp hard nodig!


Wij zijn een groep van 11 studenten aan de Hogeschool van Amsterdam. Op dit moment volgen wij de minor ‘Management van Creativiteit en Innovatie’.

Wij hebben tijdens de minor geleerd hoe wij nieuwe, creatieve en innovatieve producten en diensten kunnen ontwikkelen. Dit gaat tot nu toe met veel succes! Een aantal studenten van onze groep hebben voor de minor meegedaan aan de Battle of Concepts. Zij hebben hiermee een prijs gewonnen. Van de 77 inzendingen zaten zij bij de 6 beste ideeën!   

Nu is het tijd voor de laatste stap: het eindproject! Voor het eindproject van de minor dienen wij op een creatieve manier een product/dienst op te leveren waar wij gepassioneerd over zijn. 

Wij delen allemaal een passie voor spellen, puzzels en onszelf uitdagen. Deze passie heeft ertoe geleid dat wij nu onze eigen escape room willen ontwikkelen. Wij gaan niet zomaar een escape room opleveren… wij gaan een escape room op wielen bouwen die op 10 unieke locatie in Nederland zal staan! Deze escape room op wielen zal een unieke ervaring bieden voor jong en oud, die door samenspel een uitdaging aangaan en hiermee een onvergetelijke dag beleven.

Om dit op rolletjes te laten verlopen hebben wij uw hulp hard nodig! 
Omdat wij de financiële middelen niet hebben om het busje, waarin wij de escape room gaan maken, aan te schaffen vragen we u om hulp. Elke donatie brengt ons dichter bij het volbrengen van deze opdracht en het maken van een ontzettend toffe en unieke escape room. 

De tijd dringt… Vanaf 11 december gaan wij beginnen met bouwen, zodat wij vanaf januari 2018, twee weken lang op unieke locaties met de Escape Truck kunnen staan.

Wilt u ons helpen onze droom uit te laten komen? Aarzel dan niet en schenk een bijdrage!

Als dank voor uw bijdrage mag u samen, met zoveel familie, vrienden, kennissen, collega’s (noem naar op) als u wil, de unieke beleving van onze Escape Truck ervaren! Wij komen graag met u in contact!

 

Bent u benieuwd waar wij op dit moment al mee bezig zijn? Volg ons dan op Instagram en Facebook:

Instagram: https://www.instagram.com/escapetruckk/

Facebook: https://www.facebook.com/EscapeTruckNL/  

 Website: www.escape-truck.nl

Contact: escapetruck@outlook.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

66 donaties
€ 1.630,00
Doel: € 5.000,00
32%

Deze actie is gesloten.