Student helpen met herstel voor Cambodja

Student helpen met herstel voor Cambodja | Geld inzamelen
 
 
Help deze studente slachtoffers van de dictatuur in Cambodja te helpen

Lieve iedereen! 

Als studente mensenrechten wil ik graag bijdragen in de praktijk en mensen helpen. Daarom heb ik gesolliciteerd bij het tribunaal in Cambodja, waar nu leden van het Rode Khmer terechtstaan. De Rode Khmer heeft zijn eigen volk uitgeroeid en toen ik in Cambodja was heb ik de Killing Fields en de gevangenis bezocht. De Rode Khmer ging zover dat ze baby's tegen een babyboom doodgooiden (zie foto) en hun eigen volk uitmoordden met martelwerktuigen omdat kogels te duur waren. Ik wil me er graag voor inzetten dat dit land verder kan en dat deze verschrikkingen niet ongestraft blijven. Dit jaar krijg ik de kans om dit ook daadwerkelijk te doen omdat ik ben aangenomen als stagiair-aanklager. Het probleem is helaas dat een verblijf in Cambodja veel geld kost, vooral door de visa, de vaccinaties, de huur en het levensonderhoud. Ik ga alles op alles zetten om zelf ook geld bij elkaar te krijgen, maar als student verdien ik net genoeg om rond te komen. Daarom wil ik graag om jullie hulp vragen zodat ik deze mensen kan helpen en zij niet vergeten worden.

Als ik donaties van jullie mag ontvangen zal dat niet voor niets zijn, op het blog dat ik open zal ik bijhouden wat ik doe zodat jullie ook kunnen zien dat de donatie op een hele goede plek is terechtgekomen! 

Alvast heel erg bedankt voor het mogelijk maken van mijn droom om deze mensen te kunnen helpen, ik wil jullie bedanken voor jullie steun!

Heel veel liefs,

SophieEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 735,00
Doel: € 3.000,00
24%

Deze actie is gesloten.