Strong together network

Strong together network | Geld inzamelen
 
 

Naarmate de invasie van Rusland op Oekraïens grondgebied zich verder ontwikkelt, wordt duidelijk dat er structureel geld en hulp nodig blijft aan de grenzen van Oekraïne. Er is een enorme vluchtelingenstroom die hulpbehoevend is en die opgevangen dient te worden in Europa. Ook in Nederland. 

PerspectieF Fryslân organiseert een inzamelingsactie voor 'Strong Together Network'. Dit vrijwilligersinitiatief zorgt er onder andere voor dat vluchtelingen opvangcentra en gastgezinnen bereiken, zowel hier in Friesland als in de rest van het land. The Strong Together Network probeert structuur aan te brengen in de huidige chaos op het gebied van informatie, logistiek, goederentransport en het transporteren van vluchtelingen. Tevens wil het de vluchtelingengemeenschap dichter bij elkaar brengen en nazorg leveren aan zowel vluchtelingen als gastgezinnen.

Het aanbrengen van structuur, het ophalen van vluchtelingen en het brengen van hulpgoederen is noodzakelijk. Strong Together Network zet zich hier voor in en heeft uw hulp hard nodig. PerspectieF Fryslân vraagt u om een bijdrage te geven voor deze organisatie. We zijn dankbaar voor elke steun die gegeven wordt. 

Groet, 
Het bestuur van PerspectieF Fryslân

Pieter Van Daalen
24-03-2022

Beste donateur, 

Er zijn veel donaties binnengekomen. Wij zijn u hier heel dankbaar voor. Strong Together Network gaat onverminderd door met haar initiatief. In de onderstaande link vindt u een mooi voorbeeld van de genoemde structuur die zij willen aanbrengen, in dit geval inzamelplekken voor transportgoederen. De initiatieven van Strong Together Network zijn mede mogelijk door u! 

https://www.inzamelplekkenoekraine.nl/

Namens PerspectieF Fryslân en Strong Together Network: bedankt voor uw donatie!32 donaties
€ 670,00
Doel: € 350,00
191%