Stromend water

Stromend water | Geld inzamelen
 
 
Graag zou ik met jullie hulp geld willen ophalen voor een waterleiding bij Kingsford thuis

 

Beste allemaal,

Zoals de meeste van jullie weten woont mijn vriend Kingsford in Ghana. Samen met zijn vader, moeder, 2 zussen, 1 zusje en 4 nichtjes. Elke ochtend en soms ook s avonds moeten zij bijna 10 keer heen en weer om water te halen verderop, waar ze voor moeten betalen. Met dat water koken ze, douchen ze, en sommigen drinken er ook van. Een waterleiding aanleggen + kraan kost daar z'n 2000 - 2500 cedi(ong 400-500 euro). Met het streefbedrag van 450 euro hoop ik dat ik samen met iedereen die mee wilt doen, dat zij een waterleiding aan kunnen laten leggen zodat ze zelf stromend water hebben op hun compound. Als ik in Ghana ben dan wordt er erg goed voor mij gezorgd en kom ik niks tekort, met deze doneeractie hoop ik daar wat voor terug kunnen doen.

Wat zou het een uitkomst zijn als ze stromend water hebben en niet meer elke dag af en aan hoeven te sjouwen met bakken water. Helaas kost dit heel veel geld en kan zijn familie dat niet opbrengen om aan te laten leggen.. en helaas kan ook ik dat niet alleen bekostigen. Maar met een klein beetje hulp van buiten zou dat toch wel moeten lukken? en wat zou het gaaf zijn als ik in augustus terug ga naar Ghana en hun dat zou kunnen geven. Het is een verrassing voor de hele familie. En Kingsford zal, zodra al het geld bij elkaar verzameld is, een plan maken en foto's maken van het hele aanlegproces en wat het voor hun betekent dat wij daaraan mee hebben geholpen.

Ik zal een paar foto' s toevoegen waarop jullie kunnen zien hoe Kingsford en zijn familie wonen. Iedereen die wat wilt doneren wil ik nu alvast vriendelijk bedanken.

Wil jij mij steunen met een kleine bijdrage? Samen maken we de wereld een betere woonbare wereld voor iedereen 😊

Liefs Lisanne

Lisanne Jordaan
16-07-2018

Eventjes een update
 

Het geld is binnen en opgestuurd naar Kingsford, dat betekent dat hij kan beginnen met de voorbereidingen. Ghana is Ghana niet als het bedrijf niet komt wanneer ze zelf zin en tijd hebben. Meerdere mensen in Kpando(de stad waar hij woont) hebben de aanvraag gedaan voor een waterleiding, wat betekent dat iedereen op zijn beurt moet wachten. Ze komen vandaag(16/7) naar zijn huis toe om een formulier te tekenen voor de waterleiding. Hopelijk is het helemaal klaar als we samen in Kpando zijn! Bijgevoegd is een foto van de Ghanese Cedi welgeteld 2250 cedi!

Liefs Lisanne


16 donaties
€ 475,00
Doel: € 500,00
95%

Deze actie is gesloten.