Strijd tegen Kanker

Strijd tegen Kanker | Geld inzamelen
 
 
Een harde strijd tegen Kanker

Wij zijn Karolina en Floyd. wij hebben een doneeractie geopend om onze tante te helpen met de harde strijd tegen kanker.

c.a. 6 maanden geleden is bij Iza borst kanker geconstateerd. Iza heeft hiervoor al vele chemo kuren en een borst amputatie moeten doorstaan. Met veel pijn kreeg Iza te horen dat de kanker zich had uitgezaaid naar haar botten..

Toch blijft zij sterk en strijden tegen het gevecht van deze rot ziekte! Iza woont in Polen. In Polen zijn er geen mooie zorgstelsels als hier in Nederland. Hier moet je de zorg zelf kopen en voor veel mensen is dit door lage inkomsten moeilijk te realiseren. Door complicaties kan Iza op het moment niet werken maar staan haar nog wel vele chemo kuren en bestralingen te wachten. Deze behandelingen zijn erg duur en moet volledig zelf vergoed worden.

Wij hopen nog lang te mogen genieten van Iza en dat zij de strijd tegen deze rot ziekte overwint!

Iza is sterk en ze zet door. Een vrouw van pas 46 jaar en twee jonge dochters. Haar wens is dan ook nog te mogen genieten van haar kinderen en toekomstige klein kinderen.

 

help Iza alstublieft haar wens te vervullen! Steun haar, zodat zij deze strijd kan doorzetten en overwinnen! wij geloven er in!

 

Alle kleine beetjes helpen en dit wordt echt onwijs gewaardeerd!!

Alvast hartelijke dank!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 250,00
Doel: € 2.500,00
10%

Deze actie is gesloten.