strijd tegen armoede India

strijd tegen armoede India | Geld inzamelen
 
 
Samen kunnen wij levens redden!!

“Armoede is het leven in ernstige omstandigheden waarin de menselijke basisbehoeften als voedsel, schoon drinkwater, watervoorziening, gezondheid, educatie en informatie worden ontnomen”: VN Verklaring van Kopenhagen

Uw hulp gevraagd

Afgelopen jaar hebben we dankzij uw hulp aan 600 mensen eten uitgedeeld en 20 naaimachines + 2 fietsen weggegeven. We hadden 2 naaimachine projecten met één nieuwe aanvraag voor een 3e naaimachine project.

We willen elk project minimaal 10 naaimachines geven en dit jaar aan 1000 mensen eten geven.
Daarom vragen uw hulp om dit jaar weer naaimachines te doneren en eten uit te delen aan de aller armste in India de kosten van 1 naaimachine €100,- en eten uitdelen €2,- pp

berekening 30 x €100= €3000 en 1000x€2 = €2000 = totaal €5000,-

Samen kunnen we levens redden.

Door middel van kleinschalige projecten helpt de Holy Passion mee aan de strijd tegen armoede. Met behulp van de kennis en expertise van onze lokale partners helpen wij op een duurzame en effectieve manier op het gebied van scholing, watervoorziening, noodhulp, gezondheid en opvang voor dakloze kinderen.

Holy Passion werkt uitsluitend met vrijwilligers.

Iedere cent die er binnenkomt voor de zending gaat direct naar de kinderen en de allerarmsten, maar we kunnen natuurlijk maar uitdelen naar mate we van gulle gevers hebben binnen gekregen.

Helpt u mee?

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.