Strijd met de tijd tegen longkanker

Strijd met de tijd tegen longkanker | Geld inzamelen
 
 
Help selina de laatste wensen te vervullen voor haar dochters..

Ik seline 29 jaar moeder van 2 prachtige kinderen. is op zomervakantie toen dat ik ontdenkte dat mijn conditie achteruit is gegaan. Ik kwam steeds lucht te kort. Daar baalt ik van,  ik die altijd zo fit is. Ik besloot nog harder te gaan trainen. Het helpt niet. Toch maar even naar de huisarts. “Ik onderzoek altijd alles. Toen mijn conditie achteruit bleef gaan, vond ik het tijd worden voor nader onderzoek. Dat vond de huisarts ook. Het blijkt longkanker te zijn.”
“Naast dat ik graag dingen onderzoek, ben ik ook een regelaar. Net na de diagnose ging ik meteen aan de slag. Hoe zit het met de levensverzekering en wil ik eigenlijk begraven worden of gecremeerd? Het geeft me rust om dat allemaal te regelen.”

Nieuwe ontwikkelingen
“Mijn longarts bestook ik met alle dingen, die ik vind op internet. Er zijn fantastische websites, met name de Amerikaanse, waar ik heel veel informatie vind over nieuwe ontwikkelingen. Ook contact met lotgenoten vind ik fijn.”

“Ik heb vier chemokuren gehad en daar slonken de tumoren goed van. Nu krijg ik medicijnen. Ik heb het geluk dat ik een mutatie heb die behandeld kan worden met medicijnen. Helaas is longkanker slim en zal op termijn resistentie optreden. Daarom wil ik ook een plan B, C, D…… en zoek ik door.”

Onverteerbaar
“Ik wil zo lang mogelijk bij mijn gezin blijven. Het idee dat ik mijn kinderen niet volwassen kan zien worden, vind ik onverteerbaar. Mijn karakter is die van een optimistische vechter en zo zit ik er nu ook in. Een vriendin raadde me aan ook dingen te durven vragen. Ze heeft gelijk. Ik hoef niet alles alleen te doen en mag best wat hulp vragen.

November 2018:
“Het is nu 4 jaar geleden dat ik de diagnose longkanker kreeg. 4 jaar surviving met zijn ups en downs. 4 jaar bewust met mijn sterfelijkheid en zingeving bezig zijn. Jammer genoeg is het zo ver gegaan dat ze weet dat ze ieder moment het kan begeven..

Het gedachten dat ze haar kinderen niet meer zal zien doet haar enorm pijn.. Ze zijn nog zo klein 2 mooie kinderen heeft ze van 6 en 9 jaar.. Maar elke proberen wij er een hele leuke dag van te maken..

Daarom hebben we deze doneeractie gestart om toch haar laatste dagen, weken, maanden of jaren een onvergetelijke herinneringen kunnen meegeven aan haar kinderen..
 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 20.000,00
0%

Deze actie is gesloten.