Straathond redden

Straathond redden | Geld inzamelen
 
 
Help een Balinese straathond op een toekomst vol geluk.

Lieve allemaal,

Zoals een aantal van jullie weten zit ik nu al een tijdje in Bali, en zoals velen weten ben ik een enorme dierenvriend. Ik heb ontelbare keren op mijn flikker gekregen omdat ik zwerfdieren knuffel en verzorg. Daarop antwoord ik volmondig dat deze dieren gewoon wat liefde nodig hebben.

Via via krijg ik nu de kans om een straathond te adopteren en het beste leven te geven in ons mooie Noordwijk. Een verlaten, uitgehongerde pup die van de straat is gered, of uit het water is gered van verdrinking. Deze honden hebben weinig of geen kans op een fijne gezonde toekomst. Zo'n hond redden? Daar hoef ik geen twee keer over na te denken.

Helaas is het niet legaal om dieren in en uit Bali mee te nemen. Hier heb ik een relocation organisatie voor gevonden, ontzettend lieve betrokken mensen die niets liever willen dan deze dieren helpen. Toch schrok ik enorm van de prijs van dit proces, 3.000 euro!

Hoewel ik alles zou willen betalen heb ik dit geld simpelweg niet. Daarom heb ik jullie hulp nodig doormiddel van een donatie. Alle beetjes helpen, echt! Als het lukt zijn jullie van harte welkom om te komen knuffelen met de hond.

Ontzettend bedankt alvast!

Groetjes,
Lot

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
36 donaties
€ 695,00
Doel: € 3.000,00
23%

Deze actie is gesloten.