Stop mensenhandel

Stop mensenhandel | Geld inzamelen
 
 
Stop mensenhandel,help de kinderen die hierin opgroeien. Iedereen verdient veiligheid

Mensenhandel, een eng wereldje is het.

Veel vrouwen zijn slachtoffer van de mensenhandel en zijn gedwongen de prostitutie in te gaan. Een leven vol afschuw mishandeling en dan ook nog eens met een kind erbij!

Ze zijn onveilig en leven in angst. De vrouwen worden getraumatiseerd en zien geen uitweg of mogelijkheid tot een normale leven. Een aantal vrouwen hebben de kracht gehad om te vluchten. In contact met deze vrouwen vanuit een opvang heb ik gezien wat een mooie mensen het zijn maar wat een hoop bagage dragen ze mee! Geen vooruitzicht op het leven, verblijven illegaal in Nederland en geen kracht of gezond verstand meer om de kinderen een goede toekomst te bieden. Op de foto zien jullie een dochter van een van de vrouwen die we willen helpen aan een woning en huisinboedel. Mevrouw heeft 2 dochters die beide zijn opgegroeid in slechte omstandigheden en zware geweld. 

Om ze te helpen en nog 2 andere gezinnen willen we geld inzamelen. .via de gemeente en fondsen is dit niet gelukt ivm met verblijfsstatus. Het is verschrikkelijk dat gezinnen die in een hel hebben geleeft en nog steeds strijden voor een goed leven bijna geen hulp kunnen krijgen en genoodzaakt zijn om met de prostitutie geld te verdienen om hun kinderen wat te kunnen bieden. Help ons deze vrouwen te helpen met hun verblijfplaats voor veilige ongeving. Zo kunnen de gezinnen werken aan hun herstel en de kinderen krijgen een kans om kind te zijn.

(Niet veel foto's van de kinderen en moeders ivm met veiligheid n angst van de moeders)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 15,00
Doel: € 8.000,00
0%