Stop kindermisbruik in Turkije!

Stop kindermisbruik in Turkije! | Geld inzamelen
 
 
1 op de 3 Turkse kinderen verkracht, misbruikt, mishandeld..

1 op de 3 kinderen in Turkije hebben te maken met sexueel misbruik, verkrachting, mishandeling, vernedering of verwaarlozing. Turkije staat hiermee wereldwijd op de derde plek. Dit willen wij veranderen!

De berichtgeving van de bruut verkrachte en vermoorde Eylul en later de berichten van Leyla waren voor ons de druppel. Dit kan en mag niet langer zo doorgaan! Het is tijd om actie te ondernemen en niet meer af te wachten tot er meer onschuldige kinderen slachtoffer worden van geweld.

Wij willen ons inzetten om de weerbaarheid van jonge kinderen te vergroten. Dit gaan wij doen door zelfverdedigingscursussen aan te bieden op scholen. We gaan werken met lokale instituten die gespecialiseerd zijn in de beste methoden om jonge kinderen technieken aan te leren wanneer ze in een noodsituatie terecht komen.
Hiervoor hebben we ook jouw hulp nodig! Alle beetjes helpen. Doneer nu en help mee. Alle projecten zullen volgbaar zijn op onze website.(wordt aan ggewerk) Onze doelstelling is om dit jaar op minimaal 20 scholen de cursussen aan te kunnen bieden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 55,00

Deze actie is gesloten.