Stijn naar Thailand met GLOBAL EXPLORATION

Stijn naar Thailand met GLOBAL EXPLORATION | Geld inzamelen
 
 
Wie helpt mij om deze unieke wereldstage waar te maken en helpt mij goede doelen te steune

Ik ben Stijn Rousch, ik ben vijftien jaar oud en zit in het vierde jaar op het Porta Mosana College in Maastricht. Via school heb ik de unieke kans gekregen om komende zomer drie weken lang op stage te gaan in Thailand en Cambodja, samen met een groep van 33 medeleerlingen, 5 leraren en een huisarts. Deze reis wordt georganiseerd door Stichting Global Exploration.

Ik was meteen erg enthousiast, omdat ik een paar geleden al eens in Thailand ben geweest en toen alleen de toeristische kant heb gezien. Door deze reis ben ik heel nieuwsgierig geworden naar hun echte cultuur. Ook vind ik het een unieke kans om mijn leeftijdsgenoten daar te leren kennen en samen met hun aan diverse projecten te werken, zoals aanleggen van moestuin, opknappen van schoolgebouw, enz. In Thailand gaan we langs bij een school en The house of Grace. In Cambodja bezoeken we ook een school. Daar gaan we geld investeren in het verbeteren van onderwijs en leefomstandigheden. Het is natuurlijk ontzettend leuk om tijdens een geweldige reis, ook veel mensen te kunnen helpen!

Deze reis wordt echter niet door school betaald. De kosten bedragen € 2.700,-. € 900,- spaar en werk ik zelf bij elkaar. De overige € 1.800,- ga ik met behulp van sponsoren ophalen.

Van dit sponsorbedrag wordt twee-derde geïnvesteerd in het onderwijs, de zorg, lokale economie, en duurzaamheid in Thailand en Cambodja. Omdat wij met 33 leerlingen op reis gaan, gaat er dus bijna € 40.000,- naar deze 2 landen!

Daarom kom ik met de vraag: Zou u een bedrag willen doneren?

Alvast bedankt voor uw donatie!

Voor meer informatie over de stichting en deze unieke reis kunt U naar de volgende site gaan

https://www.global-exploration.nl

 

Ook zal ik spoedig een blog beginnen.

 

Groetjes,

Stijn Rousch

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 90,00
Doel: € 1.800,00
5%