Stick2Uganda

Stick2Uganda | Geld inzamelen
 
 
Help mij het onderwijs in Oeganda te verbeteren op langere termijn!

Ik ben Julia Meijer, leerlinge van het Christelijk Lyceum Veenendaal. Het CLV steunt al vanaf 2012 de Stichting Stick2Uganda. Dit jaar heb ik de kans gekregen om als ambassadeur van Stick2Uganda de mensen in Oeganda te gaan helpen. Wij (het CLV) gaan onder andere naar Masaka en Jjaja Banga. In deze plaatsen gaan we helpen het onderwijs op langere termijn te verbeteren. Dit zal in de toekomst ervoor kunnen zorgen dat de mensen zelfstandig een eigen bestaan kunnen opbouwen.  

Mensen in Oeganda zijn erg arm, er is niet veel geld voor basisbehoeften zoals onderwijs. In het nieuws lees je vaak dat geld dat wordt gegeven aan een goed doel door de overheid van het betreffende land wordt achtergehouden. Stick2Uganda kan u verzekeren dat dit bij deze stichting niet het geval is! Wij gaan immers zelf de mensen helpen. 

De vliegticket, vaccinaties en verblijf moeten wij als leerling zelf bij elkaar sparen. Deze kosten komen in totaal op ongeveer 1.600 Euro, een groot bedrag en zeker voor een 16 jarige.... Daarom vraag ik uw hulp om daar te kunnen gaan helpen. 

Op de site van onze school kunt u meer informatie vinden: http://www.clv.nl/Actueel/Acties/Stick2Uganda.aspx

Hartelijk bedankt, en help mij de mensen in Oeganda helpen! 

Julia Meijer.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

10 donaties
€ 155,00
Doel: € 1.600,00
9%