Stichting van het Kind Go Battle

Stichting van het Kind Go Battle | Geld inzamelen
 
 
Help kinderen met hun sprong naar de TOEKOMST

Hallo,

Wij zijn een groep studenten van het Roc Gilde opleidingen te Roermond. Tijdens onze opleiding vakmanschap ondernemer hebben wij als eindopdracht de taak gekregen om geld in te zamelen voor een goed doel. Wij hebben gekozen voor het Stichting van het Kind en samen met Beej Benders gaan wij ervoor zorgen dat wij ons doel bereiken.

Over het Stichting van het Kind

In 2012 is Stichting van het Kind opgericht. Met als doel: 35.000 kinderen in tehuizen in Nederland een kans geven op een mooiere toekomst. In Nederland ontvangen er jaarlijks 496.000 kinderen jeugdhulp. Inmiddels richt Stichting van het Kind zich op alle 51.000 kinderen in Nederland die wegens omstandigheden niet thuis kunnen wonen. 51.000 kinderen die niet dezelfde kansen krijgen als andere kinderen. 27.000 kinderen wonen in een leefgroep of gezinshuis en 24.000 kinderen wonen in een pleeggezin. Wij geloven dat kinderen met de juiste aandacht veel beter instromen in de maatschappij. Wij geloven in projecten die bijdragen aan de ontwikkeling en zelfredzaamheid van deze kinderen. Wij geloven in deze 51.000 kinderen, en dat zij op hun beurt later een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

Wat is ons doel?

Ons doel is om een donatie bedrag in te zamelen voor stichting van het Kind om daarmee een project uit te kunnen voeren op vraag van kinderen.


Stichting van het Kind voert projecten uit op vraag van de kinderen. De projecten leveren een bijdrage aan de ontwikkeling en zelfredzaamheid van kinderen, zodat ze net als andere kinderen kansen krijgen om in te stromen in de maatschappij.

 

Wilt u ons mee helpen om zoveel mogelijk kinderen in Nederland een eerlijke kans te geven? 

Doneer hieronder !Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

22 donaties
€ 170,00

Deze actie is gesloten.