Stichting Urban Sketchers Nederland

Stichting Urban Sketchers Nederland | Geld inzamelen
 
 
Urban Sketchers Nederland wordt een stichting

Urban Sketchers Nederland bestaat bijna vijf jaar. Het wordt tijd om ons beter te organiseren. We willen onze activiteiten onderbrengen in een stichting.

De grootste voordelen:

  • betere continuïteit van Urban Sketchers Nederland
  • meer mogelijkheden om fondsen te werven

We denken zo beter te kunnen doen wat we nu al doen: het stimuleren en promoten van urban sketching en het organiseren van schetsdagen, voor iedereen gratis toegankelijk.

We gaan het geld van de doneeractie gebruiken voor het oprichten van de Stichting Urban Sketchers Nederland: het opstellen van statuten, de gang naar de notaris, inschrijving bij de Kamer van Koophandel, openen van een bankrekening, verrkrijgen van de ANBI-status (een officiële erkenning als goed doel, waardoor het voor sponsoren fiscaal aantrekkelijk is te geven), enzovoorts. Houden we geld over van de doneeractie, dan blijft dat in de kas van de Stichting Urban Sketchers Nederland, om mooie dingen van te organiseren. Natuurlijk zullen we over al onze inkomsten en uitgaven verantwoording afleggen.

Bij donaties vanaf 15 euro krijg je een kleine attentie. We verwachten dat deze beschikbaar is op 20 mei bij de Nationale Sketchcrawl. Ben je daar niet bij, laat dan bij je donatie je e-mailadres achter zodat wij contact met je kunnen opnemen (dat kan even duren want we hebben niet meteen inzicht in die mailadressen).Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

36 donaties
€ 660,00
Doel: € 1.000,00
66%

Deze actie is gesloten.