Stichting SO Football 2019

Stichting SO Football 2019 | Geld inzamelen
 
 
SVG Tilburg organiseert i.s.m de Special Olympics Nederland een internationaal G Toernooi.

Bij voetbalvereniging SVG zijn we bijzonder trots op onze G-afdeling, die komend jaar al 25 jaar bestaat. Iedere maandag (training) en zaterdag (wedstrijd) genieten jongens en meiden met een verstandelijke beperking van een heerlijke pot voetbal. We tellen al jaren drie teams, samen goed voor zo’n 40 spelers: 35 jongens en vijf meiden. Naast de trainingen en wedstrijden hebben zij de afgelopen jaren mooie resultaten geboekt op nationale en internationale toernooien. Laten we eens onbescheiden zijn: in Nederland is SVG toonaangevend op het gebied van G-voetbal.

25 jaar G-voetbal is op zichzelf al bijzonder maar wij doen er een schepje bovenop. Op 24, 25 en 26 mei 2019 organiseren we namelijk een groot internationaal G-damestoernooi! Het is voor het eerst dat zo’n toernooi wordt georganiseerd. We zijn hiervoor uitgenodigd door de UEFA en voorgedragen door Special Olympics Nederland.
 

We verwachten dat weekend zo’n 500 man op de been te brengen en pakken het officieel aan: met een ceremonie, vlaggen en de Flame of Hope die drie dagen brandt. Zeer bijzonder voor een kleine amateurclub met zo’n 300 leden in totaal.

Uiteraard brengt een organisatie van een event als deze hoge kosten met zich mee, daarom is uw steun onontbeerlijk. Help ons dit tournooi onvergetelijk te maken voor alle deelnemende G-teams.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

16 donaties
€ 270,00

Deze actie is gesloten.