stichting Sint, Mauricio en de rest... | Geld inzamelen
 
 

stichting Sint, Mauricio en de rest...

Sinterklaas voor ieder kind

Sinterklaas, cadeautjes krijgen, dagjes weg, lid zijn van een vereniging... voor de meeste kinderen lijken deze dingen vanzelfsprekend.

Helaas is dit niet voor alle kinderen het geval. Ook binnen de gemeente Heusden bestaan nog gezinnen die bij elk dubbeltje na moeten denken hoe dit te besteden vaak blijft dit verborgen voor de buitenwereld.

Stichting Sint, Mauricio en de rest trekt zich het lot van deze kinderen aan. We vinden het belangrijk dat we ook bij deze kinderen op bezoek kunnen gaan.

Om dit mogelijk te maken bieden wij onze diensten voor de laagst mogelijke (kost)prijs aan, werken we uitsluitend met vrijwilligers en bieden we elk jaar een of twee Sinterklaas bezoeken gratis aan.

Het is ongelooflijk om de reacties van deze kinderen te zien! Ze vergeten hun zorgen voor een moment, het gezin komt waar mogelijk weer dichter bij elkaar, de kinderen hebben wat te vertellen op school en kunnen hier dus mee doen.

We zijn ontzettend blij met alle positieve geluiden die we ontvangen op onze activiteiten en we horen veel mensen die ons zouden willen ondersteunen. Om deze mensen een platform te geven zijn we een doneeractie begonnen, we kunnen elke bijdrage gebruiken dus zegt het voort en doneer!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

9 donaties
€ 225,00