STICHTING SAMEN IN DE SNEEUW

STICHTING SAMEN IN DE SNEEUW | Geld inzamelen
 
 

SAMEN in de Sneeuw: een Stichting die wintersportvakanties voor mensen vanaf 18 jaar en ouder met een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenbeschadiging mogelijk maakt.

Door onze 1-op-1 begeleiding krijgt elke langlaufer, skiër of snowboarder een persoonlijke begeleider, die zorgt voor een uitdaging die bij je past. Afgelopen januari hebben Paula en ik mogen deelnemen als begeleider/ vrijwilliger en hebben we van dichtbij gezien wat deze organisatie zo bijzonder maakt. Een fantastische week vol ontoerende momenten, waarbij vooral plezier voorop stond en zorgen dat zij een ontzettende mooie week hebben. Het is ons zo goed bevallen, zo goed dat wij volgend jaar zeker opnieuw aansluiten.

Paula, Ellen en ik ( Joanie ) gaan op 19-02-2023 de U3 teamrun van Udiros Outdoor lopen in te Nieuwhorne Friesland. Samen een run,  voor Samen in de Sneeuw! Wij willen door deze sportieve uitdaging aan te gaan geld inzamelen voor deze mooie en bijzondere stichting. Wij willen dus onze vrienden, familie, kennisen, sportliefhebbers en iedereen die hier maar ook een steentje aan bij zou willen dragen vragen een bedrag te doneren. Alles is welkom, bij voorbaat dank! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
64 donaties
€ 1.215,00
Doel: € 1.200,00
101%