Stichting Prithipura Infant Home son Sri Lanka

Stichting Prithipura Infant Home son Sri Lanka | Geld inzamelen
 
 
Steun kwetsbare kinderen in Sri lanka zodat de leefomstandigheden verbeterd kunnen worden

In april 2017 ga ik voor 5 weken naar Sri-Lanka om daar vrijwilligerswerk te doen in een instelling voor verstandelijk en lichamelijk gehandicapten kinderen. Om de leefomstandigheden van de kinderen te kunnen verbeteren is geld nodig. 

De stichting prithipura infant homes zet zich in voor een kwetsbare groep kinderen en volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap in Sri-Lanka. Het doel van deze stichting is om de leefomstandigheden te verbeteren door inzet van nederlandse vrijwilligers die ter plekke kennis en hulp bieden. Ook door donaties en speciale acties kan de stichting mogelijk maken om bijvoorbeeld de gebouwen op te knappen, de inlandse verzorgers op te leiden, nieuwe hulpmiddelelen aan te schaffen zoals rolstoelen en orthesekussens en het aanleggen van betere water voorzieningen. 

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen ga ik op 1 januari een nieuwjaars duik doen. Dus wil jij een steentje bij dragen, sponsor mij dan en help deze mensen naar een betere toekomst!!

Alle kleine beetjes helpen! 

Een kleinere bijdrage rechtstreeks naar mij doneren kan natuurlijk ook naar NL37RABO0115519599 t.n.v. A.C.J Kranenkamp + omschrijving Donatie prithipura infant home son. 

Alsvast bedankt!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

8 donaties
€ 120,00
Doel: € 350,00
34%

Deze actie is gesloten.