Stichting Plan voor Nathan

Stichting Plan voor Nathan | Geld inzamelen
 
 
Soms heb je met elkaar het gevoel hier moeten we wat mee Zo ook met Nathan.

Nathan is een jongen van 8 jaar die, samen met zijn ouders en jongere zus, in ons dorp Pernis woont. Hij heeft de aangeboren ziekte Tubereuze Sclerose ( hier kun je meer over lezen op de pagina ' Medische achtergrond ' ).

Nathan groeit hard, hij is inmiddels een grote jongen van 35 kilo. Als Nathan een zware aanval heeft gehad is hij ontzettend moe van de aanval zelf en van de medicatie (spierverslappers) die hij regelmatig 

nodig heeft om de aanvallen te stoppen. Hij is op zo'n moment nergens meer toe in staat. Eerder kon hij dan nog naar boven getild worden zodat hij in zijn bed kon bijkomen. Inmiddels is hij daar te groot en te zwaar voor. Om Nathan de verzorging te kunnen geven die hij nodig heeft, is het noodzakelijk om een slaapkamer en een badkamer te realiseren op de begane grond. 

Via de gemeente (WMO) hebben zijn ouders het voor elkaar gekregen dat er een aanbouw aan hun hoekhuis komt, waarin een slaapkamer en een badkamer voor Nathan zullen worden gerealiseerd. Gelukkig is een groot gedeelte van de financiering voor deze aanbouw rond maar er blijft nog een bedrag van € 40.000 open voor rekening van de ouders. 

Het doel van onze stichting is om zoveel mogelijk geld op te halen, om de financiële zorg voor zijn ouders te verlichten. 

Het geld wat wij ophalen zal worden besteed aan: 

- De aanbouw 

- In de toekomst de aanschaf van een busje 

Door middel van acties/evenementen, fondsenwerving, sponsoren e.d. hopen wij een mooi bedrag bij elkaar te kunnen krijgen wat geheel ten goede komt aan Nathan en zijn familie.

 

Dit is ons Plan voor Nathan.....helpt u ook mee?

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 415,00
Doel: € 40.000,00
1%

Deze actie is gesloten.