Stichting Padessie Animal Rescue

Stichting Padessie Animal Rescue | Geld inzamelen
 
 
Geld om te kunnen blijven Helpen

Stichting Padessie Animal Rescue is begonnen omdat er zoveel dieren in nood zijn in he Buitenland maar ook gewoon in Nederland. Sinds wij zijn opgericht hebben we al een Moederpoes opgevangen met haar 5 kittens en pups gered die in een dodingstation op de lijst van inslapen stonden. Deze pups zijn net op tijd gered van een wisse dood. Al deze dieren in de opvang hebben ook medische behandelingen nodig. Gezondheids checks vaccinaties sterilisaties casteratie en ga zo maar door. Dit kost uiteraard ook geld.
Deze pagina is er dan ook om donaties te kunnen ontvangen zodat wij kunnen blijven helpen waar dit nodig is. Honden en katten hebben dan weer een toekomst.

Padessie
30-08-2018

Dank jullie wel voor de donaties.
Nogmaals dank Thalien dat jij ervoor koos om jouw verjaardags geld aan ons te donerem
Inmiddels hebben wij heel wat honden kunne helpen en ook wat katten.
Op het moment zitten er nog 3 honden in het dodingsstaion te wachte op vrijheid , deze zijn gereserveer en vrijdag hopen we dat de eerste eruit is. Nog twee puppekindjes die tussen de volwassenhonden zaten in een ander dodings station gereserveerd en hoop dat deze twee er ook zsm uitzijn.
Met de donaties hebben wij dit dus kunnen doen, maar er is nog zoveel meer werk te verrichten en elke dag krijgen wij wel de vraag of wij kunnen helpen. 
Uiteraard willen wij dat heel graag maar daar is ook weer geld voor nodig.

Beankt allen die vertrouwen in ons hebben, namens ons maar ook namens de dieren.


49 donaties
€ 736,00

Deze actie is gesloten.