Stichting Paard in Nood Spanje

Stichting Paard in Nood Spanje | Geld inzamelen
 
 
Vrijwilligerswerk bij Los Caballos Luna Spanje in mei!

In mei ga ik 2,5 week als vrijwilliger naar Stichting Paard in Nood Spanje. Hieronder kort een klein stukje dat ik van hun site heb gehaald (www.paardinnoodspanje.nl):

"Paard in Nood Spanje biedt opvang aan paarden in Spanje die in nood verkeren. Denk hierbij aan paarden die mishandeld zijn, gedumpt zijn in verlaten stallen, losgelaten in dorpen of langs de snelweg, uitgehongerd en voor dood achtergelaten omdat de eigenaar het onderhoud niet meer kan betalen. Vaak verkeren deze paarden in verschrikkelijke conditie op het moment dat wij er voor de eerste keer mee in aanraking komen."

Ik verwacht dat dit een hele mooie periode zal zijn, maar ik besef ook dat ik het er best zwaar kan krijgen. Als ik in mei aankom zou ik dat graag willen doen met een leuk geldbedrag waar zij deze dieren mee kunnen helpen. Ik heb het over dieren omdat zij naast paarden ook zorgen voor honden, katten, schapen en ... noem maar op! Zij verrichten echt geweldig werk en ik hoop dat jullie mij hier dus mee kunnen helpen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 170,00

Deze actie is gesloten.