Stichting Oranjefeesten Heenvliet een Groots feest

Stichting Oranjefeesten Heenvliet een Groots feest | Geld inzamelen
 
 
Help onze kleine stichting met grootse plannen voor de toekomst,

Beste bewoners van Heenvliet en omstreken,

Wij Stichting Oranjefeesten Heenvliet genieten ervan om een paar keer per jaar een leuk evenement te organiseren met als klapper de jaarlijkse Koningdag. Naast de koningsdag organiseren wij ook tijdens Sint Maarten de jaarlijkse lampionoptocht en een gezellige Bingo voor onze ouderen met ieder jaar weer een andere act. Komende Koningsdag hebben we al wat veranderingen doorgezet zoals, andere spelletjes, een gezellig podium met een zanggroep en leuke artiesten , we halen het sprietlopen na jaren weer terug en we hebben er een event aan toegevoegd (VORSTELIJKE FOODKOETSEN) een markt vol met een diversiteit aan heerlijk en gezond eten.

Ook aankomende jaren willen wij ons inzetten om al deze gezelligheden te regelen voor U en de Kids, nu kost het bedenken en organiseren van al dit moois uiteraard tijd en geld, uiteraard kost onze tijd geen geld, maar alle middelen, tenten, bands, fanfares, cadeaus, boodschappen, geluidsinstallaties en podia moeten wij uiteraard gewoon betalen. Help ons door te DONEREN, hierdoor maakt u het ons makkelijker om leukere en grootse dingen te organiseren.

Help onze stichting met grootse dromen voor aankomende jaren, zeg nou zelf, hoe stoer zou het zijn als we een Oranje nacht in een grote tent kunnen organiseren, met een tof podia, gezellige muziek en lekker eten met als toetje een super toffe Koningsdag. Wij streven naar een groots event in een klein dorp voor jong en oud.

Deel jij ons enthousiasme, twijfel dan niet en druk op die DONEER knop, selecteer je bank en geef wat je kan en wil missen.

Voor meer informatie over wat wij organiseren facebook.com/Stichting OranjeFeesten Heenvliet

Ter inspiratie, kijk eens naar de foto, hoe tof zou dat zijn.

Namens Stichting Oranjefeesten Heenvliet alvast bedankt voor uw donatie.

 

 

Stichting Oranjefeesten Heenvliet
29-04-2019

Beste dorpsgenoten,

 

Fijn dat jullie dit jaar met zoveel op de markt aanwezig waren, ondanks het weer, hebben wij een top dag gehad, hier doen we het voor.

zoals in het eerste bericht hierbij de oproep voor een donatie, om het feest voor volgend jaar nog grootser en leuker te maken , Waarom:

Volgend bestaan we 30 jaar en dit kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, dus doe eens gek en maak ons, maar vooral uw zelf blij.

 

Groetjes het Bestuur


36 donaties
€ 645,00
Doel: € 2.500,00
25%