Stichting opvang herplaatsing kleine hondjes

Stichting opvang herplaatsing kleine hondjes | Geld inzamelen
 
 
Hulp opvang en herplaatsing voor kleine hondjes in nood

Ik kan hele nare foto,s laten zien van de hondjes die hier komen uit de broodfok,of simpelweg door hun eigen baasjes zijn mishandeld.

Maar ik wil niet over de rug van dit soort hondjes geld in zamelen. Ik ben een vrij nieuwe stichting begonnen om alle kleine hondjes op te kunnen vangen. In oktober 2018 begonnen en al zo,n 36 hondjes die een nieuw plekje hebben gevonden. 

Alle hondjes hier worden medisch verzorgd,altijd standaard geholpen,zodat er nooit meer 1 in de broodfok eindigde,en nadat ze stabiel en opgeknapt zijn gaan ze naar de perfecte baasjes. Ik doe dit helemaal alleen,in huiselijke kring,en kan daarom maar zo,n 6 hondjes tegelijk helpen.

Ik heb een heel groot terrein die ik graag wat zou willen ombouwen zodat ik veel meer hondjes tegelijk kan helpen. Nu moet ik ze vaak op een wachtlijst plaatsen en vind dat vreselijk.

Wil je me helpen om deze stichting tot een succes te maken en ik heel veel hondjes uit de broodfok kan halen,of hondjes die niet meer gewenst zijn een nieuw plekje te kunnen geven? 

Mijn stichting draait alleen maar op donaties en het laten helpen van elk hondje kost al erg veel geld. Hondjes die psyschisch in de knoop zitten mogen hier blijven tot ze de wereld weer aankomen,dus ook het voer is een grote aanslag op het budget.

Help mij alsjeblieft dat ik hier mee door kan gaan en nog beter dat ik kan uitbreiden zodat er veel meer hondjes tegelijk kunnen worden opgevangen.

Alvast heel erg bedankt namens alle hondjes.

Kijk eens op mn en groepjes

Herplaatsers en Pups van kleine hondjes en gezelligheid 

Chihuahua pups Herplaatsers en gezelligheid 

www.opvang--herplaatsing-kleine-hondjes.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 25,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.