Stichting Opkikker en Internationaal toernooi

Stichting Opkikker en Internationaal toernooi | Geld inzamelen
 
 
Stichting Opkikker en Internationaal toernooi JO15 1 en JO17 1

Als voetbalvereniging dien je een maatschappelijk doel, namelijk mensen laten bewegen. Wij als vereniging willen dit maatschappelijke doel extra benadrukken en zijn daarom trotse shirtsponsor voor ’Stichting Opkikker’. Langdurig zieke kinderen hebben niet de mogelijkheid zich vrij te bewegen, zoals wij. Het vraagt veel doorzettingsvermogen en energie van een kind. Door stichting Opkikker te steunen kunnen wij voor lichtpuntjes zorgen in een moeilijke periode. Zo ongeveer tweeduizend keer per jaar worden er gezinnen met een langdurig ziek kind verrast met een onvergetelijke Opkikkerdag. Iedereen wordt op deze dag in het zonnetje gezet! Daar willen wij graag aan bijdragen.

Wat willen wij doen als vereniging?

Wij zijn vv Groote Lindt, www.grootelindt.nl, een voetbalclub uit Zwijndrecht, wij willen geld inzamelen voor onze JO15-1 en JO17-1 om de kosten te drukken voor het internationale voetbaltoernooi in België waar zij aan gaan deelnemen. Uit eigen initiatief gaan deze 2 teams deelnemen aan het toernooi, wij zijn geen rijke club en willen de teams steunen, vandaar deze doneeractie. Zeker omdat het voor de ouders best een pittige bijdrage is. 

Daarnaast zullen we een gedeelte van de opbrengst schenken aan de Stichting Opkikker, www.opkikker.nl, omdat wij als club aan deze stichting verbonden zijn. Verdere acties die wij ondernemen zijn; tijdens het tweejaarlijkse Opkikker Lichtjestoernooi op onze vereniging, willen wij lootjes gaan verkopen met mooie prijzen en een sponsorloop, waar we ook zoveel mogelijk geld willen inzamelen.

Mocht het zo zijn dat we meer binnenkrijgen dan we nodig hebben dan zullen we het teveel ook doneren aan de Stichting Opkikker.

Nadat wij een onvergetelijk toernooi in België hebben gespeeld, willen wij een cheque overhandigen aan stichting Opkikker!

Vast bedankt voor jullie steun en hulp, delen op social media wordt enorm gewaardeerd.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
18 donaties
€ 320,00

Deze actie is gesloten.