Stichting NiME baarmoederhalskanker

Stichting NiME baarmoederhalskanker | Geld inzamelen
 
 
Stichting NiME Geef vrouwen met baarmoederhalskanker een reis om nooit te vergeten

Stichting NiME is een stichting die zich inzet om vrouwen waarbij baarmoederhalskanker is geconstateerd een volledige verzorgde reis aan te bieden in het zuiden van Spanje. Momenteel wordt de stichting opgericht en is de website in aanmaak.

Het verhaal achter de oprichting van Stichting NiME

In december 2017 werd bij mijn vrouw baarmoederhalskanker met uitzaaiingen geconstateerd. Al snel kwam er vanuit de artsen het bericht dat het ongeneeslijk was en de vooruitzichten waren niet goed. De gemiddelde levensduur was 13 maanden. Met volle moed, een artsenteam en de juiste behandelingen werd de weg ingezet om boven die 13 maanden uit te komen. helaas zaten de uitzaaiingen al in de longen en botten, met als resultaat dat rug, nek en schedel waren aangetast. Minimaal 13 maanden werden er 4. Begin mei 2018 overleed ze aan de gevolgen van baarmoederhalskanker op slechts 34 jarige leeftijd. Ter nagedachtenis van haar waren er een aantal opties om een stichting op te starten in haar naam. De keuze is gemaakt om lotgenoten een reis te laten maken die ze niet meer vergeten. Het aantal organisaties wat financiele middelen doneert aan onderzoek en bestrijding is groot, dat Stichting NiME liever lotgenoten voorziet van herinneringen.

Wat doet Stiching NiME

Stichting NiME is een stichting die zich inzet om vrouwen waarbij baarmoederhalskanker is geconstateerd een volledige verzorgde reis aan te bieden in het zuiden van Spanje. Vanaf het vervoer thuis tot en met thuiskomst zal alles verzorgd worden. Het complex ligt direct aan strand en de Middellandse zee, met veel mogelijkheden tot vermaak, horeca of in alle rust genieten van zon, zee en strand. Er worden uitjes gepland naar dichtbij gelegen dorpjes en steden. Kennis en zorg is ruimschoots aanwezig om het zo aangenaam mogelijk te maken. Er zal een fotoshoot gemaakt worden om de reis ook digitaal vast te leggen en alles wordt voor hen samengevat in een blog voor familie en vrienden. De reis wordt aangeboden voor 2 personen, maar is tegen een vergoeding ook toegankelijk voor 8 personen. De kamer van de persoon met baarmoederhalskanker is speciaal ingericht om het zo comfortabel mogelijk te maken. 

Waarom doneeractie

Momenteel is de stichting in oprichting, zijn de belangrijkste zorgmiddelen aangeschaft en is er al veel medewerking van lokale bedrijven ( horeca en transport ). Er is een substantieel startkapitaal aanwezig, maar toch vragen wij de hulp van familie, vrienden en donateurs om het complex te kunnen gaan betrekken. Het complex staat in de buurt van Xabia. Kamers hebben een eigen nieuwe badkamer, grote moderne nieuwe keuken en voorzien van alle luxe. Inrichting en luxe wordt voorzien door interieurwinkels welke de stichting sponseren. Het complex wordt voor een minimum van 10 jaar gehuurd, met een optie van nogmaals 15 jaar. Om toch alles te kunnen bekostigen alvorens de deuren open kunnen gaan hebben wij hulp nodig van donateurs. Het plan is om op 1 juni 2019 de deuren te openen. 

 Wat doen wij met uw donatie en wat doen we voor de donateurs

Uw donatie wordt gebruikt voor de kosten van de reis van de lotgenoten. Zo kunnen wij het geld wat nu beschikbaar is gebruiken voor de kosten van het complex, de vergunningen en bankgaranties. Wij streven naar een bedrag van minimaal 5000,- voor het eerste jaar. Uiteraard hoe meer hoe beter, hoe meer budget, hoe mooier wij de reis kunnen maken. Voor 2020 zijn we al verzekerd van enkele kleinere subsidies. Ook willen we donateurs graag betrekken in onze mooie stichting. Uit alle donaties bij doneeractie loten wij 5 donateurs die met partner/gezin/vriend(in) geheel verzorgd voor 2 personen worden uitgenodigd om een week te komen genieten van ons complex en alles wat Xabia te bieden heeft. 

Wij danken u voor uw donatie. Wij nodigen u uit uw emailadres achter te laten op www.stichtingnime.org na uw donatie. Dan kunnen wij u benaderen mocht u 1 van 5 zijn die wij graag uitnodigen.

Geef vrouwen die helaas met deze vreselijke ziekte te maken hebben de kans om verzorgd en onbezorgd herinneringen te creëren voor zichzelf en hun belangrijkste personen in hun leven.

( in de foto's krijg u een idee in welke omgeving wij deze prachtige herinneringen willen aanbieden ) ( in de video ziet een drone video van de omgeving )Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

12 donaties
€ 240,00
Doel: € 5.000,00
4%

Deze actie is gesloten.