Stichting Leergeld

Stichting Leergeld | Geld inzamelen
 
 
Donatie voor stichting Leergeld

Hallo,

Wij (studenten van het eerste jaar bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool) organiseren een benefietconcert voor de stichting Leergeld.

Deze stichting zet zich in voor kinderen die uit een gezin komen waar ze het financieel moeilijk hebben. Hierdoor kunnen deze kinderen vaak niet mee op schoolreisjes, kunnen ze vaak niet sporten bij een sportvereniging en kunnen ze niet op muziekles.

Stichting Leergeld laat kinderen meedoen!
Ze zorgen ervoor dat er geld beschikbaar komt voor deze kinderen, waardoor ze wel op schoolreisjes kunnen, wel kunnen sporten bij een sportvereniging en wel op muziekles kunnen als zij dit willen. Ook zorgt de stichting ervoor dat deze kinderen een fiets en computer kunnen krijgen wanneer zij dit nodig hebben.

Het geld wat beschikbaar komt voor de kinderen gaat rechtstreeks naar het einddoel. Waardoor het zeker is dat het geld goed wordt gebruikt.

Wij hopen met behulp van donaties zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting en dus voor de kinderen. Dus besteed vandaag een paar euro minder en laat een kind meegaan op schoolreisje.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 110,00

Deze actie is gesloten.