Stichting Jemima

Stichting Jemima | Geld inzamelen
 
 
Stichting Jemima, Help gehandicapten in Israël!

Hallo allemaal,

 

Ik ben Willianne en ben 16 jaar.

Wij zijn met school een actie gestart om geld in te zamelen voor stichting Jemima. Stichting Jemima is een christelijke organisatie die gehandicapten in Israël helpt omdat veel mensen daar niets om gehandicapten mensen geven en ze hun eigen gang laten gaan. Stichting Jemima is deze mensen gaan opvangen om ze een betere toekomst te geven.

Jemima heeft verschillende woongroepen. Een kindergroep met veel kinderen die medische zorgvragen hebben. en aparte mannen en vrouwengroepen. een klein aantal van de bewoners wonen onder begeleiding zelfstandig.

 

Er worden in de woongroepen de normalen dagelijkse leef-handelingen gedaan. de bewoners doen zoveel mogelijk zelf en er word zo nodig hulp bij aangeboden. Regelmatig gaan bewoners onder begeleiding van een persoonlijke mentor naar tandarts of dokter.

Gezamenlijke activiteiten zoals het samen eten; de dag afsluiten met zang en gebed; vieringen van feesten, geven de bewoners en werkers een familiegevoel. Het samen meemaken geeft een sterke band die met elkaar verbindt.
 

We willen dit doel steunen zodat het leven en de ontwikkeling van een kind met een beperking in Jeruzalem mogelijk is!

Help u mee?!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 15,00
Doel: € 1.000,00
1%

Deze actie is gesloten.