Stichting Jarige Job!

Stichting Jarige Job! | Geld inzamelen
 
 
Geef kinderen de verjaardag die zij verdienen!

Graag willen wij ons even aan jullie voorstellen. Wij zijn; Joelle Kooren, Jadie Pellikaan, Lisa van Leeuwen, Lynn Fay van Yperen, Merel Etman & Elisa Heijkoop en wij komen in actie voor Stichting Jarige Job! Jij komt toch ook in actie?

 

Over Stichting Jarige Job:

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Wisten jullie dat voor ruim 60.000 kinderen in Nederland dit niet het geval is. Deze kinderen kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of géén geld voor is. Op hun mooiste dag van het jaar krijgen zij géén cadeau, hangen er geen vrolijke ballonen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden zij zich soms zelfs ziek.

 

Jarige Job helpt deze kinderen en daarmee het hele gezin door in ieder geval de leukste dag van het jaar wel mogelijk te maken. Jarige Job geeft géén geld, maar een verjaardag box van €35,- met alles erop en eraan. Zoals slingers, ballonen, taartmix, traktaties, wat lekkers voor thuis en cadeautjes. Ruim voor de verjaardag van het kind krijgen de ouders de Jarige Job verjaardag box thuis gestuurd. Zij zorgen ervoor dat het huis versierd is, dat de bakspullen klaar staan, de cadeautjes zijn ingepakt en dat de traktaties voor op school gereed staan. De kinderen hebben geen idee van het bestaan van Jarige Job. Hierdoor wordt hun verjaardag weer een echt volmaakt gezinsfeest!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 425,00

Deze actie is gesloten.