Steun Stichting Hospice Nathrine

Steun Stichting Hospice Nathrine | Geld inzamelen
 
 

Stichting Hospice Nathrine

Op 10 September 2021 is Hospice Natrhine in Rozenburg geopend. De Stichting staat voor een grote uitdaging, want de subsidie van VWS laat nog even op zich wachten. Pas in 2023 komt een klein bedrag ter beschikking en in 2024 kan de Stichting het volledige subsidiebedrag tegemoet zien. Even snel rekenen leert dat er in 2022/2023 een flink gat in de begroting zit, dat opgelost kan worden met hulp van sponsors en donateurs.

Het is daarom dat bestuursleden, coördinatoren en vrijwilligers al het werk onbetaald uitvoeren. Inmiddels hebben al 100 bewoners de weg naar het Hospice gevonden en verschijnen er regelmatig mooie verhalen op de Facebookpagina.

Wanneer je geen mogelijkheid of wens hebt om in de laatste fase van je leven thuis verzorgd te worden, biedt Hospice Nathrine uitkomst. Er staan 24 uur per dag getrainde vrijwilligers en verpleegkundigen klaar om liefdevolle zorg en begeleiding te geven. Uiteraard zijn familie, vrienden en andere dierbaren van harte welkom. Zij kunnen langskomen wanneer ze willen, onze deur staat altijd open. Wij doen ons uiterste best om in deze laatste levensfase tegemoet te komen aan de wensen van onze bewoners, zodat ze zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven kunnen behouden.

Het maakt het niet minder verdrietig, maar de omgeving en de aanwezigheid van mensen in dezelfde situatie kunnen je wel helpen. Niet alleen de mensen die bij ons logeren, maar ook hun familieleden en vrienden vinden bij ons een luisterend oor. Wij hechten veel waarde aan een fijne sfeer, waar onze bewoners en hun naasten zich thuisvoelen. 

Wilt u Stichting Hospice Nathrine steunen? Dat zou zo fijn zijn! Namens alle (toekomstige) bewoners, het bestuur, de coördinatoren, verpleegkundigen en vrijwilligers: HARTELIJK DANK!

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
376 donaties
€ 27.800,00
Doel: € 150.000,00
18%