Stichting Het Koningshuis loopt warm voor Curaçao

Stichting Het Koningshuis loopt warm voor Curaçao | Geld inzamelen
 
 
Een plek om tot rust te komen. Dit jaar willen we een vestiging op Curaçao openen.

Het Koninghuis is waar vrouwen nieuwe vriendschappen sluiten en waar iedereen tot rust komt om vervolgens terug naar huis te gaan om te bloeien. Sinds 2012 is Het Koningshuis actief in Nederland. 

Wij bieden vrouwen de gelegenheid om even gas terug te nemen en pas op de plaats te maken. Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten voor vrouwen waarbij ze kunnen bijkomen van alle drukke werkzaamheden, waar ze in goed gezelschap over een onderwerp kunnen nadenken en waar wij met elkaar vaak iets creatiefs doen.

Nu is het tijd voor Het Koningshuis om de grens over te gaan.

Wij weten dat als het goed gaat met de vrouw, het ook goed gaat met de rest van haar familie. Dat gunnen wij de vrouwen hier in Nederland, maar ook de vrouwen op het eiland Curaçao. Alles wat wij in Nederland hebben geleerd en opgebouwd, willen we graag delen met vrouwen op het tropische eiland.

Vanaf het begin willen wij alles correct geregeld hebben en dat kost meer dan wij ons op dit moment kunnen veroorloven. De kosten zijn uiteenlopend. Zo zijn er zakelijke aspecten die geregeld moeten worden. Er is behoefte aan materiaal voor creatieve activiteiten en workshops. Daarnaast zijn er kosten voor de aanschaf van inventaris, transport en worden er extra reiskosten gemaakt.

Alle beetjes helpen

Voor iedereen die Curaçao en Het Koningshuis een warm hart toedragen, vragen wij om een donatie. Alle beetjes helpen. Met jouw steun hopen we de vrouwen op het eiland te motiveren, zodat ze helemaal tot bloei komen.

Via onze website en onze Facebookpagina houden wij iedereen op de hoogte over de ontwikkeling.

Echt geweldig als je ons en ons werk wilt steunen met een donatie. We zijn blij met je!

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Audrey Scharbay
Oprichter/voorzitter

 

Foto: Jan Thiel Beach, Curacao door ZoeteLiefdeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
29 donaties
€ 745,00
Doel: € 3.000,00
24%

Deze actie is gesloten.