Stichting Hartslag Woerden

Stichting Hartslag Woerden | Geld inzamelen
 
 
REANIMATIE REDT LEVENS

Hartslag Woerden is opgericht om de hulpverlening bij een circulatiestilstand te versnellen. In afwachting van professionele hulpverleners zoals ambulance en brandweer wordt een groep burgerhulpverleners gewaarschuwd die bij u de in de buurt zijn. Doordat deze snel ter plekke kunnen zijn wordt geen kostbare tijd verloren. Sommige burgerhulpverleners beginnen meteen met de reanimatie, sommigen halen een AED op. Het is dan ook van groot belang dat er zoveel mogelijk burgerhulpverleners en AED's bij u in de buurt zijn.

Hartslag Woerden heeft tot taak om ervoor te zorgen dat er voldoende burgerhulpverleners en AED's ter beschikking staan. Liefst 24/7. Dat betekent dat er AED's moeten worden aangeschaft door particulieren en bedrijven. Deze AED's moeten worden onderhouden en gecontroleerd na een inzet. Hartslag Woerden wil zoveel mogelijk particulieren en bedrijven motiveren om een AED aan te schaffen en deze zelfs buiten te hangen. Daarvoor is geld nodig. Geld dat misschien op enig moment het verschil kan maken tussen leven en dood. 

Helpt u mee om de hulpverlening in Woerden zo goed mogelijk te organiseren? Elk bedrag is welkom. Wij danken u namens iedereen in Woerden. Een circulatiestilstand kan immers iedereen overkomen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 11,00

Deze actie is gesloten.