Stichting Earlybirds

Stichting Earlybirds | Geld inzamelen
 
 
Help jij andere gezinnen een ongelofelijk mooie herinnering te maken in het ziekenhuis?

Vandaag 2 juli 2018 vier ik mijn verjaardag, helaas had juist deze dag dit jaar zo anders moeten zijn:

Op 15 Maart 2018 zijn Ramon en ik ouders geworden van de meest mooie dochter ter wereld; Beau

We hebben Beau eerder laten komen dan gepland omdat het niet goed met haar ging in mijn buik. Bij haar geboorte bleek Beau een bijzonder meisje te zijn met een gewicht van 1445 gram..ook zagen de artsen dat Beau anders was dan andere baby’s hierdoor zijn wij op de couveuse afdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis terecht gekomen.

We hebben hier 5 weken door mogen brengen samen..In die 5 weken zijn er veel hoogte maar helaas ook dieptepunten geweest. Beau bleek na vele onderzoeken de diagnose triploidie te hebben. Een aandoening waarbij ze niet 46 maar 69 chromosomen had. Deze aandoening is zo bijzonder dat de meeste zwangerschappen met deze diagnose uitlopen op een miskraam of doodgeboorte.Deze aandoening heeft geen levensverwachting en is niet behandelbaar of te genezen.Wij zijn heel erg dankbaar dat we ondanks de uitzichtloze situatie Beau 5 weken bij ons hebben mogen hebben.

Doordat we alle tijd in het ziekenhuis hebben doorgebracht hebben wij van de verpleegsters de tip gekregen contact op te nemen met Stichting Earlybirds een stichting die zich vrijwillig inzet voor gezinnen met een te vroeg geboren kindje.Dit doet de stichting door een fotoshoot in het ziekenhuis te realiseren! Door onze situatie ben ik in gaan zien wat een waarde foto’s kunnen hebben..Wij zijn als gezin op de meest bijzondere manier vastgelegd door een geweldig lieve fotografe; Karin Wijma. 

Eeuwig dankbaar voor de mooie herinnering die wij hebben gekregen en daarom wil ik graag wat voor Stichting Earlybirds en andere gezinnen Gaan betekenen.

Vandaag ben ik door Ramon verrast met een spiegelreflex camera omdat ik graag andere gezinnen ook een lichtpuntje wil kunnen geven in het ziekenhuis.Hiervoor moet ik als leek natuurlijk wel de nodige cursussen/workshops gaan volgen, dat zal even tijd nodig hebben.

In de tussentijd kan ik wel op een andere manier steun geven aan deze mooie Stichting! Dit wil ik graag doen door deze inzamelings actie..

De vrijwillige fotografen van Stichting Earlybirds fotograferen geheel belangeloos, wel ontvangen ze een reiskostenvergoeding.Om de reportages te kunnen blijven aanbieden is geld nodig. Maar ook voor de informatiematerialen en de verzending hiervan.

Mijn doel is om samen met jullie tot een bedrag van €250,- te komen om zo enkele gezinnen de meest waardevolle herinnering te kunnen geven! Je beseft echt pas wat het betekent als je er zelf mee te maken krijgt!

Elke euro is er een! Het zou mijn verjaardag echt een feestje maken als we dit samen voor elkaar krijgen!

Liefs,

Jo-Ann, Ramon en Beau ❤️15-3-2018  ⭐️18-4-2018

 

 

 

 

 

Jo Ann van Mook
03-07-2018

Ik had echt niet verwacht dat het bedrag zo hoog zou worden! Zo gaaf!

Deze actie loopt tot eind juli dus mocht je nog een donatie willen doen, heel graag!

Elke euro is er een!

Vandaag zijn wij zelf vriend van stichting earlybirds geworden! Hierbij doneren wij jaarlijks!

Iedereen die een donatie heeft gedaan super bedankt! Jullie gaan echt heel veel andere gezinnen een waardevolle herinnering geven!

Je mag mijn bericht natuurlijk verder verspreiden op social media, zo kunnen we samen een nog hoger bedrag realiseren! 

 


Jo Ann van Mook
02-07-2018

Wow, binnen deze korte tijd al over mijn streefbedrag heen gegaan! Dit geeft zoveel energie! Bedankt voor jullie donaties! Jullie geven mij echt een mooi verjaardagscadeau door dit te doen! En ik kan je uit ervaring vertellen dat er gezinnen gaan zijn die jullie eeuwig dankbaar zijn door de mooie foto’s die ze kunnen gaan krijgen! ❤️


208 donaties
€ 3.482,00
Doel: € 250,00
1392%

Deze actie is gesloten.